Libnet.ro
UNICEF

18:45

Jessie J si Robin Thicke filmeaza videoclipul piesei Calling All Hearts!

Devorator Monden Devorator Monden,
Jessie J si Robin Thicke filmeaza videoclipul piesei Calling All Hearts!

Informatiile despre piesa in duet a celor doi talentati artisti sunt usor in ceata, multe dintre cele aparute recent nefiind confirmate oficial. Conform unor site-uri din strainatate, nu se stie sigur daca acesta este titlul exact al piesei, conform altora acesta este sigur titlul oficial. Lasand la o parte aceste detalii, Jessie J si Robin . continuă pe Devorator Monden

Behind the scene: Pusha T filmeaza clipul piesei Sweet Serenade feat. Chris Brown!

Rapperul se afla in pline filmari ale videoclipului single-ului Sweet Serenade, piesa extrasa de pe albumul sau de debut, My Name Is My Name, care va fi lansat pe opt octombrie. Noua piesa este o colaborare cu Chris Brown. Imagini de la filmari au fost difuzate in premiera in cadrul unei emisiuni de pe postul .

Crayon Pop au lansat videoclipul piesei Dancing Queen 2.0!

Formatia sud-coreeana alcatuita din Gum-mi, Ellin, Cho-a, Way si So-yul au postat online acum cateva ore videoclipul piesei Dancing Queen 2. 0, aceasta fiind de fapt remixul piesei Dancing Queen inclusa pe precedentul EP al formatiei cu acelasi nume. Produsa de Dumb And Dumber, noua piesa este cea care face deschiderea celui mai recent EP lansat .

David Guetta lanseaza videoclipul piesei One Voice feat. Mikky Ekko!

Noua piesa in colaborarea dintre DJ-ul francez si cantaretul american a fost compusa special pentru a sustine campania umanitara The World Needs More initiata de catre ONU. Clipul piesei a fost lansat in cadrul Social Good Summit la inceputul acestui saptamani, acesta dand startul Adunarii Generale a ONU din New York. Varianta full a clipului, .

Pusha T a lansat videoclipul piesei King Push!

Noul single, care se pare ca este promotional din informatiile pe care le avem, a fost produs de catre Kanye West si Joaquin Phoenix da, actorul!). King Push este piesa de deschidere a albumului de debut oficial al lui Pusha T, intitulat My Name Is My Name, care va fi lansat pe opt octombrie. Piesa .

The Killers au lansat videoclipul piesei Shot At The Night!

Solistul Brandon Flowers si colegii sai revin in atentia noastra cu un nou clip, cel al single-ului Shot At The Night, premiera acestuia avand loc pe 27 septembrie. Piesa face parte de pe prima compilatie greatest hits a formatiei americane, intitulata Direct Hits, care va fi lansata pe 11 noiembrie. In cadrul clipului, ale carui .

Demion debuteaza cu videoclipul piesei Ask Her Out!

Yoon, Sun, Nakhun, Hegeun si Sangbum, intr-un cuvant Demion, isi extaziaza fanii odata cu lansarea primului lor videoclip, cel pentru single-ul Ask Her Out. Frumoasa lor piesa de dragoste beneficiaza de un clip in care baietii sunt infatisati cantand la diferite instrumente, relaxandu-se, plimbandu-se cu masina, dandu-se cu parasuta sau aratandu-si miscarile de dans imbracati .

Drake a lansat videoclipul piesei Hold On, Were Going Home!

Rapperul canadian le-a oferit fanilor sai ieri, 24 septembrie, o dubla surpriza! Dupa ce s-a lansat oficial cel de-al treilea material din cariera artistului, intitulat Nothing Was The Same, a avut loc si premiera videoclipului celui mai recent single extras de pe noul album, Hold On, Were Going Home. Actiunea clipului are loc in Miami .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2794 seconds )