Libnet.ro
UNICEF

05:30

BRD Nastase-Tiriac Trophy: S-a aflat numele primului semifinalist. Programul si rezultatele de vineri

România Liberă România Liberă,
BRD Nastase-Tiriac Trophy: S-a aflat numele primului semifinalist. Programul si rezultatele de vineri

BRD Nastase-Tiriac Trophy 2015 continua, vineri, cu meciuri puternice atat la simplu, unde Gilles si Monfils vor juca in sferturi, cat si la dublu, Marius Copil si Adrian Ungur luptand pentru accederea in finala. continuă pe România Liberă

BRD Nastase-Tiriac Trophy: S-au aflat numele primilor semifinalisti. Programul si rezultatele de vineri

BRD Nastase-Tiriac Trophy 2015 continua, vineri, cu meciuri puternice atat la simplu, unde Gilles si Monfils vor juca in sferturi, cat si la dublu, Marius Copil si Adrian Ungur luptand pentru accederea in finala.

Jiri Vesely, primul semifinalist al turneului BRD Nastase Tiriac Trophy

Tenismanul ceh Jiri Vesely, cap de serie numarul 7 si locul 46 ATP, s-a calificat, vineri, in semifinale la BRD Nastase Tiriac Trophy, scrie Mediafax. Turneu BRD Nastase Tiriac Trophy este dotat cu premii in.

BRD Nastase - Tiriac Trophy: David a pierdut in setul decisiv cu Goliat

La BRD Nastase-Tiriac Trophy s-a disputat miercuri unul dintre cele mai interesante meciuri, intre doi jucatori croati diametrali opusi. Ivo Karlovici 36 de ani) a trecut greu de Borna Corici 18 ani), scor 4-6, 6-3, 6-4.

BRD Nastase Tiriac Trophy: Janko Tipsarevic, in turul doi (Rezultatele zilei din turneul de simplu)

Janko Tipsarevic beneficiar al unui wild-card) a castigat partida disputata marti cu Thomas Fabbiano Italia - sportiv venit din calificari), reusind astfel sa se califice in turul doi al BRD Nastase-Tiriac Trophy. Meciul de pe Arena Centrala a durat o ora si 28 de minute.

BRD Nastase Tiriac Trophy: Marcos Baghdatis s-a calificat in turul doi

Marcos Baghdatis Cipru - locul 59 ATP) s-a calificat, marti, in turul doi al BRD Nastase-Tiriac Trophy, dupa ce a dispus, in doua seturi, scor 6-4, 6-2, de Steve Darcis Belgia - 74 ATP).

FOTOGALERIE Imaginile zilei de vineri de la BRD Nastase Tiriac Trophy

Gael Monfils, Daniel Gimeno-Traver, Guillermo Garcia-Lopez si Jiri Vesely au obtinut calificarea in semifinalele competitiei de la Arenele BNR. Chiar daca tribunele nu au mai fost la fel de pline pe Central precum joi, spectacolul de pe teren a fost la inaltime. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu cele mai interesante momente ale zilei de vineri de la BRD Nastase Tiriac Trophy.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de joi de la BRD Nastase Tiriac Trophy

Gael Monfils a oferit joi unele din cele mai frumoase lovituri, jucatorul francez aratand ca este intr-o forma foarte buna a ajuns in semifinale la Masters-ul de la Monte Carlo). Pe langa Gael, Simone Bolelli, Daniel Gimeno Travez si Gilles Simon au mai ajuns in sferturi. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu cele mai frumoase momente petrecute joi la BRD Nastase Tiriac Trophy.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de miercuri de la BRD Nastase Tiriac Trophy

Ivo Karlovic, Guillermo Garcia-Lopez, Jiri Vesely si Lukas Rosol au fost castigatorii zilei in meciurile disputate pe tabloul de simplu. De la serviciile lui Ivo si pana la jocul bun al lui Garcia Lopez, publicul prezent pe Central a vazut tenis de calitate. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu cele mai importante momente petrecute miercuri la BRD Nastase Tiriac Trophy.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de marti de la BRD Nastase Tiriac Trophy

Guillermo Garcia-Lopez, Marcos Baghdatis, Simone Bolelli si Janko Tipsarevic au ajuns in turul doi de la BRD Nastase Tiriac Trophy. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE realizata marti la Arenele BNR.

Principalul favorit eliminat in sferturi la BRD Nastase Tiriac Trophy de la Bucuresti

Francezul Gilles Simon a fost eliminat, vineri, in sferturile de finala ale turneului BRD Nastase Tiriac Trophy de la Bucuresti, dotat cu premii totale in valoare de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )