Libnet.ro
UNICEF

17:31

JOAO MACHADO, COMISIA EUROPEANA: Marea Neagra contine cele mai multe deseuri din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JOAO MACHADO, COMISIA EUROPEANA: Marea Neagra contine cele mai multe deseuri din UE

Marea Neagra contine cea mai mare densitate de deseuri produse de om si ajunse in mediul marin, din Uniunea Europeana, iar 90% din aceste deseuri constituie plastic, a declarat seful Directiei Generale MARE a Comisiei Europene, Joao Aguiar Machado, in mesajul transmis, ieri, participantilor la conferinta Ziua Maritima Europeana in Romania. continuă pe Ziarul Bursa

COMISIA EUROPEANA: Macedonia de Nord si Albania se pregatesc de aderare

Uniunea Europeana ar trebui sa deschida negocierile pentru aderarea Albaniei si Macedoniei de Nord, a informat Comisia Europeana ieri.

Comisia Europeana: Premierul Cehiei, in conflict de interese! UE vrea inapoi toate subventiile primite in ultimul an de compania fondata de Andrej Babis

Comisia Europeana a ajuns la concluzia ca Andrej Babis, premierul Cehiei, se afla in conflict de interese din cauza legaturilor cu firmele sale, motiv pentru care Uniunea Europeana doreste sa-i fie inapoiate.

Romanii fac plangeri la Comisia Europeana pentru votul din diaspora: Vrem sa tragem un semnal de alarma

Unii dintre romanii din diaspora care nu au reusit sa voteze la alegerile eruoparlamentare din 26 mai au depus plangere la Comisia Europeana pentru ca li s-a incalcat dreptul de a alege.

Comisia Europeana recomanda deschiderea negocierilor de aderare cu Albania si Macedonia de Nord

Comisia Europeana a recomandat miercuri deschiderea negocierilor de aderare cu Albania ;i Macedonia de Nord, dar si-a exprimat regretul ca Turcia continua sa se indeparteze tot mai mult de UE, relateaza Reuters.

Comisia Europeana recomanda, oficial, inceperea negocierilor de aderare cu Macedonia de Nord

Comisia Europeana recomanda, oficial, inceperea negocierilor de aderare a Macedoniei de Nord la Uniunea Europeana, relateaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )