Libnet.ro
UNICEF

01:06

Romanii fac plangeri la Comisia Europeana pentru votul din diaspora: Vrem sa tragem un semnal de alarma

Adevărul Adevărul,
Romanii fac plangeri la Comisia Europeana pentru votul din diaspora: Vrem sa tragem un semnal de alarma

Unii dintre romanii din diaspora care nu au reusit sa voteze la alegerile eruoparlamentare din 26 mai au depus plangere la Comisia Europeana pentru ca li s-a incalcat dreptul de a alege. continuă pe Adevărul

Cateva solutii pragmatice pentru votul din strainatate

Este greu de imaginat cum la cinci ani dupa ultimele alegeri prezidentiale au existat mii de alegatori care au ramas la coada la ora 21 si nu au putut vota. Cu toata reforma electorala din 2015, schimbarile s-au dovedit a fi insuficiente, iar unele sectii s-au transformat din nou in adevarate campuri de lupta. Si este revoltator, pentru ca alegerile nu trebuie sa fie despre improvizatii si solutii gasite pe moment, ci trebuie sa fie despre previzibilitate si ordine.

Comisia Europeana, prima reactie dupa rezultatul votului de duminica: Romanii vor un sistem juridic independent

Comisia Europeana a salutat, luni, rezultatul votului la referednumul din Romania, apreciind faptul ca majoritatea romanilor a spus DA pentru un sistem juridic independent, in care coruptia nu e tolerata. Mesajul este clar, a tinut sa.

COMISIA EUROPEANA: Macedonia de Nord si Albania se pregatesc de aderare

Uniunea Europeana ar trebui sa deschida negocierile pentru aderarea Albaniei si Macedoniei de Nord, a informat Comisia Europeana ieri.

Comisia Europeana recomanda deschiderea negocierilor de aderare cu Albania si Macedonia de Nord

Comisia Europeana a recomandat miercuri deschiderea negocierilor de aderare cu Albania ;i Macedonia de Nord, dar si-a exprimat regretul ca Turcia continua sa se indeparteze tot mai mult de UE, relateaza Reuters.

Comisia Europeana recomanda, oficial, inceperea negocierilor de aderare cu Macedonia de Nord

Comisia Europeana recomanda, oficial, inceperea negocierilor de aderare a Macedoniei de Nord la Uniunea Europeana, relateaza Reuters.

Comisia Europeana: Tornadele si seceta vor micsora productia agricola a Romaniei

Cresterea economica a Romaniei, bazata partial si pe agricultura, va fi mai mica in acest an, estimeaza Comisia Europeana, aratand ca una dintre cele mai raspandite cauze este schimbarea climatica din ultimele luni.

Cum explica sociologii prezenta masiva la votul din 26 mai. La fel poate pati orice partid!

Sociologii au gasit explicatia pentru prezenta masiva la votul din 26 mai. Ei sunt de parere ca numarul mare de alegatori reprezinta o razvratire a generatiei tinere fata de PSD, dar aceasta razvratire poate sa se indrepte oricand in directia altor partide politice, in cazul in care acestea vor face aceleasi greseli ca social-democratii. Prezenta [] .

Melescanu: Premierul Dancila nu mi-a reprosat nimic pentru votul din diaspora

Teodor Melescanu sustine, intr-un interviu pentru Digi24, ca nu va sanctiona pe nimeni pentru cozile din Diaspora, dar asteapta rezultatele anchetei interne. in plus, in cel mult o luna, conditiile de vot ar putea fi schimbate prin lege.

Cristian Diaconescu, dupa votul din Diaspora: Diplomati de cariera au spus ca mai bine revin acasa decat sa fie confruntati cu o situatie mult mai dura la prezidentiale

Fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu a declarat joi, in studioul HotNews. ro, ca mai multi diplomati de cariera i-au spus ca prefera sa renunte la posturi dupa dezastrul de la votul din Diaspora decat sa se confrunte cu o situatie similara la alegerile prezidentiale.

Vesti bune pentru elevii din Capitala. Se dau bani de la primarie pentru toti copiii

Elevii din Capitala vor putea beneficia in continuare de un voucher dat de Primaria Generala a Municipiului Bucuresti care contribuie la imbunatatirea sanatatii acestora. Din bugetul local a fost alocata o suma frumusica pentru copii. Primaria Capitalei continua programul Smile, prin care aloca, sub forma de vouchere, o anumita suma elevilor cu varste cuprinse intre [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )