Libnet.ro
UNICEF

16:30

Jocurile Europene: Romania invinsa la volei de echipa gazda

Online Sport Online Sport,
Jocurile Europene: Romania invinsa la volei de echipa gazda

Nationala feminina de volei a Romaniei a pierdut, sambata, primul meci disputat in Grupa A la Jocurile Europene de la Baku. continuă pe Online Sport

Jocurile Europene Baku 2015: Nationala de polo a Romaniei a invins Azerbaidjan, cu scorul de 9-6

Nationala de polo a Romaniei a invins, sambata, reprezentativa Azerbaidjanului, cu scorul de 9-6, in primul meci din grupa B, la Jocurile Europene de la Baku. Echipa Romaniei va juca duminica .

Jocurile Europene Baku 2015: Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei, invinsa in optimi

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a fost invinsa de Suedia, cu scorul de 3-1, sambata, in optimile de finala la Jocurile Europene de la Baku, intr-una dintre cele mai mari surprize ale.

Jocurile Europene Baku 2015: Nationala de volei feminin a Romaniei, invinsa de Azerbaidjan, scor 1-3

Nationala de volei feminin a Romaniei a fost invinsa, sambata, de reprezentativa Azerbaidjanului, cu scorul de 3-1, in primul meci din grupa A a Jocurilor Olimpice Europene JOE), de la Baku.

Surpriza la Baku 2015: Romania, invinsa in optimi la tenis de masa

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei s-a oprit in optimile Jocurilor Europene de la Baku, dupa ce a fost invinsa de nationala Suediei, cu scorul de 3-1.

Ponta, in apropierea lui Putin la Jocurile Europene de la Baku. Rovana Plumb: A mers pentru a fi alaturi de sportivii romani

Premierul Victor Ponta a fost singurul lider european care a participat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku din Azerbaidjan. Liderii Uniunii Europene au boicotat evenimentul, cu exceptia.

Romania, invinsa de Muntenegru la debutul sau la EuroBasket 2015

Nationala feminina de baschet a Romaniei a fost invinsa categoric de Muntenegru, cu scorul de 79-61, in Sala Constantin Jude din Timisoara, la debutul sau in Grupa A a Campionatului European - Eurobasket Women 2015, gazduit de Romania si Ungaria.

Jocurile Europene Baku 2015: Cine sunt primii romani care au intrat in competitie

Luptatorul Virgil Munteanu cat. 59 kg), la greco-romane, a fost primul roman care a intrat in focurile competitiei, sambata dimineata, la editia inaugurala a Jocurilor Europene, de la Baku.

Jocurile Europene Baku 2015: Luptatorii, primii romani care au intrat in competitie

Luptatorul Virgil Munteanu cat. 59 kg), la greco-romane, a fost primul roman care a intrat in focurile competitiei, sambata dimineata, la editia inaugurala a Jocurilor Europene, de la Baku, anunta.

Victor Ponta a plecat in Azerbaidjan, la Jocurile Europene

Premierul Victor Ponta a ajuns, vineri dupa-amiaza, in Azerbaidjan, pentru a asista la ceremonia organizata la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku.

FOTO. Ponta, alaturi de Putin la Jocurile Europene de la Baku

Premierul Victor Ponta a ajuns, vineri dupa-amiaza, in Azerbaidjan, pentru a asista la ceremonia organizata la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku. Prim-ministrul a fost surprins intr-o imagine alaturi de presedintelui rus, Vladimir Putin.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )