Libnet.ro
UNICEF

10:45

Jocurile Olimpice de Iarna. Securitatea cetatenilor americani la Soci, prioritate pentru SUA.

România Liberă România Liberă,
Jocurile Olimpice de Iarna. Securitatea cetatenilor americani la Soci, prioritate pentru SUA.

Statele Unite au luat toate masurile necesare pentru a asigura securitatea cetatenilor sai la Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci, statiune rusa situata pe litoralul Marii Negre, a anuntat, marti, Casa Alba, informeaza Mediafax. Presedintele american, Barack Obama, a avut o intrevedere cu membrii echipei sale pentru securitate nationala - care reuneste secretari, seful Statului Major si directorii serviciilor de informati - in sala de criza de la Casa Alba, iar acestia i-au oferit . continuă pe România Liberă

10 lucruri pe care nu le stiai despre lotul Republicii Moldova la Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci

Afla cine este primul sportiv moldovean care va evolua la Jocurile Olimpice de la Soci, ce bonusuri vor primi olimpicii nostri la intoarcere si care este obiectul norocos cu care sanierul Bogdan Macovei va evolua in competitia olimpicia.

Organizatorul atentatelor de la Volgograd, impuscat de politie.

Presupusul organizator al dublului atentat comis in decembrie in orasul rus Volgograd a fost omorat intr-o operatiune a politiei desfasurata in republica rusa Daghestan, anunta presa rusa citata de CNN, conform Mediafax. Suspectul a murit intr-un schimb de focuri care a avut loc intr-o cladire din orasul Izberbas, conform agentiei Itar-Tass. Citeste si: Jocurile Olimpice de Iarna. Securitatea cetatenilor americani la Soci, prioritate pentru SUA Autoritatile ruse nu au dezvaluit numele .

Sportivii nord-coreeni nu vor participa la Jocurile Olimpice de Iarna

Pentru prima oara in ultimii 12 ani, Coreea de Nord nu va participa la Jocurile Olimpice de Iarna. Dupa cum a anuntat Comitetul International Olimpic CIO), sportivii nord-coreeni nu au reusit sa se califice la.

Jocurile Olimpice n-ar avea farmec fara ei! Cele mai exotice prezente de la Soci

Jocurile Olimpice de Iarna inseamna si povestile celor care nu castiga niciodata, a oamenilor care ridica altfel de stachete decat cele sportive.

Rusia interzice accesul activistilor politici la Jocurile Olimpice de la Soci

Comitetul Olimpic rus a interzis accesul unor activisti politici rusi la Jocurile Olimpice, carora nu le-a eliberat pasapoartele olimpice, de care spectatori care cumpara bilete au nevoie pentru a avea acces la evenimentele sportive de la Soci.

Jocurile Olimpice de la Soci, ilustrate pe marci postale romanesti

Cea de-a XXII-a editie a Jocurilor Olimpice de Iarna, de la Soci, va fi ilustrata pe marci postale romanesti, seria emisiunilor Romfilatelia imbinand intr-un mod echilibrat legatura dintre arta grafica si stralucirea sporturilor albe, potrivit Mediafax .

Jocurile Olimpice 2014: Delegatia Romaniei a plecat duminica dimineata la Soci

Delegatia Romaniei la cea de-a 21-a editie a Jocurilor Olimpice de iarna a plecat in aceasta dimineata la Soci, in Rusia. Tricolorul romanesc va fi reprezentat la cea mai prestigioasa competitie a.

Sportivii romani, sustinuti la nivel inalt inainte de Jocurile Olimpice de la Soci: Suntem mandri de voi!

Cu cinci zile inainte de startul Jocurilor Olimpice de la Soci, oficialii sportului romanesc si-au atintit deja atentia catre aceasta competitie si le transmit incurajari sportivilor romani care ne vor reprezenta in Rusia.

Doi atleti austrieci, amenintati cu rapirea la Jocurile Olimpice de la Soci

Comitetul olimpic austriac a primit o scrisoare de amenintare, in care se vorbeste despre posibila rapire a doi atleti austrieci la Soci, relateaza agentia APA. Presedintele comitetului national Peter Mennel a.

Amenajarile pentru Jocurile Olimpice sunt intarziate, desi mai sunt 3 zile pana la debut

Mai sunt doar trei zile pana la startul Jocurilor Olimpice de la Soci, insa planul perfect, mult visat de presedintele Vladimir Putin, este departe de concretizare. Lucrarile de amenajare nu au fost incheiate, in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )