Libnet.ro
UNICEF

21:45

Jocurile Olimpice: Maria Sharapova a fost integrata in selectionata olimpica rusa de tenis, desi este suspendata provizoriu pentru dopaj

B1 B1,
Jocurile Olimpice: Maria Sharapova a fost integrata in selectionata olimpica rusa de tenis, desi este suspendata provizoriu pentru dopaj

Maria Sharapova a fost inclusa in echipa rusa care va participa la probele de tenis la Jocurile Olimpice, desi aceasta este in mijlocul unui scandal de dopaj si este suspendata provizoriu de cand. continuă pe B1

Rusia a inclus-o pe Maria Sharapova in echipa pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Suspendata provizoriu dupa ce a fost depistata pozitiv la inceputul anului cu Meldonium), Maria Sharapova a fost inclusa pe lista jucatoarelor cu care Rusia se va prezenta la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, informeaza Marca.

Ne-am lansat spre Rio! Barca de 8+1 a Romaniei a obtinut calificarea la Jocurile Olimpice

Canotajul romanesc a reusit sa salveze impresia pe ultima suta de metri, fructificand cu doua echipaje ultima sansa de calificare la Jocurile Olimpice.

Romania va participa la Jocurile Olimpice de la Rio cu numarul maxim de sportivi la tenis de masa

Veste buna pentru sportul romanesc! Echipa nationala a Romaniei la tenis feminin, formata din Elizabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro si Bernadette Szocs, este calificata la Jocurile Olimpice, ce se.

Nu iti alegi cu cine te inrudesti. Fratele unuia dintre teroristii din Bruxelles reprezinta Belgia la Jocurile Olimpice

Mourad Laachraoui este fratele unuia din teroristii de la Bruxelles si va concura pentru Belgia la Jocurile Olimpice de vara, organizate in acest an in Brazilia, potrivit libertatea. ro. Fratele sau.

Jocurile Olimpice din Brazilia, record de prezervative pentru fiecare sportiv in parte

Jocurile Olimpice din Brazilia vor marca mai multe recorduri in lumea sporturilor. Unul dintre acestea este si numarul de prezervative pe care fiecare sportiv il va primi de la organizatori. Se pare ca .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )