Libnet.ro
UNICEF

08:00

Jocurile Olimpice din Brazilia, record de prezervative pentru fiecare sportiv in parte

B1 B1,
Jocurile Olimpice din Brazilia, record de prezervative pentru fiecare sportiv in parte

Jocurile Olimpice din Brazilia vor marca mai multe recorduri in lumea sporturilor. Unul dintre acestea este si numarul de prezervative pe care fiecare sportiv il va primi de la organizatori. Se pare ca . continuă pe B1

Cum a fost furata miseleste Nadia la Jocurile Olimpice de la Moscova, in 1980:Niciodata nu mai vazusem ceva atat de nedrept si atata coruptie !

Pentru Romania, Jocurile Olimpice din 1980 au insemnat, in ciuda celor 25 de medalii castigate, o imensa nedreptate facuta gimnastei Nadiei Comaneci, pe atunci in varsta de 19 ani, care a fost privata intr-un mod absolut rusinos de medalia de aur la individual-compus.

Cum a fost furata miseleste Nadia la Jocurile Olimpice de la Moscova, in 1980: Niciodata nu mai vazusem ceva atat de nedrept si atata coruptie!

Pentru Romania, Jocurile Olimpice din 1980 au insemnat, in ciuda celor 25 de medalii castigate, o imensa nedreptate facuta gimnastei Nadiei Comaneci, pe atunci in varsta de 19 ani, care a fost privata intr-un mod absolut rusinos de medalia de aur la individual-compus.

Olimpiada Sexuala: numar record de prezervative pentru sportivi la Rio. Ministrul Turismului din Brazilia a fost prins in ofsaid cu Miss Bumbum!

Mircea Lucescu, tehnicianul care a lucrat cu sute de fotbalisti brazilieni, a ajuns la o concluzie: Pentru ei, viata inseamna sex si fotbal. Iar Il Luce nu s-a inselat.

Veste buna pentru sportul romanesc: Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei si Adrian Crisan s-au calificat la Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro

Romanul Adrian Crisan s-a calificat la Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro la tenis de masa), programate intre 5 si 21 august 2016. Adrian Crisan este calificat la Rio, conform.

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei va participa la Jocurile Olimpice de la Rio

Nationala feminina de tenis de masa a Romaniei, formata din Elizabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro si Bernadette Szocs, este calificata la Jocurile Olimpice de la Rio, anunta Mediafax.

Tenis de masa: Echipa feminina a Romaniei, calificata la Jocurile Olimpice

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei, formata din Elizabeta Samara, Daniela Dodean si Bernedette Szocs, s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, competitie care se va desfasura in perioada 5-21 august 2016.

40% din totalul locurilor disponibile pentru sezonul estival, vandute

Pana la 1 mai au fost vandute peste 40% din totalul locurilor disponibile pentru sezonul estival, potrivit agentiei de turism Cocktail Holidays.

Fratele unuia dintre teroristii detonati la Bruxelles, campion european la arte martiale. Tanarul va concura la JO din Brazilia ca reprezentant al Belgiei (VIDEO)

Mourad Laachraoui, fratele lui Najim Laachraoui, unul dintre cei care s-au detonat pe aeroportul din Bruxelles, a reusit sa devina campion european la arte martiale in stilul taekwondo. Evenimentul sportiv a av.

Nicusor Constantinescu a fost luat pe targa cu ambulanta din Spitalul Judetean Constanta pentru a fi dus la Curtea de Apel

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a fost luat pe targa, vineri dupa-amiaza, cu o ambulanta de la Spitalul Judetean, unde era internat de miercuri seara, pentru a fi dus la Curtea de Apel din municipiu, unde se judeca.

Romania bifeaza o statistica unica: Unul din patru angajati lucreaza pentru o institutie publica. Majorarile salariale fac slujbele la stat tot mai atractive (VIDEO)

Salariile mari, serviciul stabil si mai ales primele fac ca domeniul privat sa nu mai fie atractiv pentru tinerii care vor sa intre pe piata muncii, informeaza B1 TV. Astfel, Romania a ajuns sa bifeze.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )