Libnet.ro
UNICEF

08:46

Joe Biden isi alege mai multi membri ai administratiei sale dintr-un influent cabinet privat de consiliere strategica

Adevărul Adevărul,
Joe Biden isi alege mai multi membri ai administratiei sale dintr-un influent cabinet privat de consiliere strategica

Joe Biden, care si-a ales mai multi membri ai viitorului sau Guvern din cadrul unui cabinet de consiliere in strategie de la Washington, alimenteaza o controversa cu privire la un sistem care le permite oficialilor americani sa lucreze pentru grupuri de influenta intre doua treceri prin Guvern, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Joe Biden apara alegerea generalului Lloyd Austin pentru Pentagon in fata criticilor din propriul partid

Joe Biden si-a aparat alegerea generalului afro-american Lloyd Austin ca urmator Secretar al apararii miercuri, pe fondul reticentei multor democrati si experti dornici sa vada un control civil mai strans asupra armatei, potrivit AFP.

Principalele trei obiective ale lui Joe Biden in primele 100 de zile ale mandatului sau de presedinte al SUA

Presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, a prezentat marti componenta echipei sale pe probleme de sanatate, in cadrul unor declaratii de presa facute din Wilmington, statul american Delaware. in cadrul declaratiilor, Joe Biden a subliniat cele trei obiective ale primelor 100 de zile in functiune la Casa Alba, obiective care includ purtarea mastii, vaccinarile si deschiderea scolilor.

Un nou esec pentru Trump. Georgia a certificat din nou alegerile prezidentiale americane in favoarea lui Joe Biden

Georgia a certificat din nou, luni, rezultatele alegerilor prezidentiale americane din 3 noiembrie, confirmand victoria democratului Joe Biden, potrivit unui comunicat al secretarului de stat Brad Raffensperger, transmite Reuters.

Generalul in retragere Lloyd Austin, alegerea lui Joe Biden la conducerea Pentagonului

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, l-a ales pentru functia de secretar al apararii pe generalul in retragere Lloyd Austin, care s-a aflat in fruntea comandamentului fortelor americane din Orientul Mijlociu in administratia Obama, a informat Politico.

Doctorul Anthony Fauci, ales de Joe Biden drept consilierul sau principal pentru combaterea pandemiei de COVID-19

Presedintele american Joe Biden a facut luni o serie de nominalizari in echipa sa insarcinata cu sanatatea - posturi-cheie in toiul pandemiei de COVID-19 -, desemnandu-i pe procurorul general al Californiei Xavier Becerra secretar al Sanatatii, iar pe doctorul Anthony Fauci consilier principal in lupta impotriva COVID-19, relateaza AFP.

Joe Biden il va nominaliza pe procurorul general al Californiei pentru functia de secretar pentru Sanatate

Presedintele ales Joe Biden il va nominaliza pe procurorul general al statului California, Xavier Becerra, pentru functia importanta de secretar pentru Sanatate in viitoarea sa administratie, a relatat duminica presa americana, transmite dpa, conform Agerpres.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Mai multi simpatizanti ai USR cer demisia liderului partidului Dan Barna

Mai multi simpatizanti USR au cerut demisia lui Dan Barna de la sefia USR, in comentarii la mesajul video al acestuia postat pe pagina sa de Facebook, dupa aparitia exit-poll al CURS-Avangarde care arata ca USR-PLUS este in jurul procentului de 15% la alegerile parlamentare de duminica. Din punctul de vedere al USR-PLUS pot sa spun ca este un rezultat istoric, preciza in video Barna, aflat in izolare din cauza infectarii cu noul coronavirus.

Un roman, un grec si un polonez intra intr-un bar. Cine va cheltui mai multi bani?

Hint: depinde de varsta. La tinerete, grecul, arata datele unei statistici experimentale publicate de Eurostat. Tinerii greci de sub 35 de ani ar cheltui cu 50% peste ceea ce castiga, fiind adeptii dictonului Traieste clipa!. La polul opus, sunt tinerii cehi care din fiecare suta de euro castigata nu ar cheltui mai mult de 64 de euro. Peste 100% din venit ar cheltui spaniolii, portughezii si cipriotii. Dar asta e valabil doar pentru segmentul de varsta 25-34 de ani.

Bataie pe fonduri UE: Firmele au cerut de 29 de ori mai multi bani decat bugetul disponibil la POR 2.2-IMM

Firmele mici si mijlocii care au depus proiecte in cel mai recent apel POR 2. 2-IMM au solicitat fonduri nerambursabile in valoare totala de 4,36 miliarde de euro, in conditiile in care bugetul disponibil este de numai 150 de milioane de euro, de 29 de ori mai mic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )