Libnet.ro
UNICEF

17:45

JPMorgan va plati 13 miliarde dolari pentru inchiderea unei anchete in dosarul crizei subprime

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JPMorgan va plati 13 miliarde dolari pentru inchiderea unei anchete in dosarul crizei subprime

SUA au incheiat un acord cu JPMorgan Chase prin care banca va plati o suma record de 13 miliarde de dolari pentru a inchide o ancheta civila in dosarul produselor derivate la creditele imobiliare riscante, supranumite subprime, scrie AFP, potrivit Hotnews. continuă pe Ziarul Bursa

JPMorgan Chase plateste o suma record de 13 miliarde dolari pentru a inchide o ancheta legata de criza subprime

Statele Unite au incheiat un acord cu JPMorgan Chase prin care banca va plati o suma record de 13 miliarde de dolari pentru a inchide o ancheta civila in dosarul produselor derivate la creditele imobiliare riscante, supranumite subprime, scrie AFP.

Comenzi in valoare de 100 de MILIARDE DE DOLARI pentru noua versiune a Boeing 777

Boeing a lansat duminica, la Salonul Aeronautic de la Dubai, noua versiune a aeronavei 777, pentru care a primit 259 de comenzi, in valoare de circa 100 de miliarde de dolari la pretul de catalog, aceasta fiind.

JPMorgan despagubeste unii investitori cu 4,5 miliarde dolari

JPMorgan Chase and Co. , cea mai mare banca americana dupa valoarea activelor), a acceptat sa plateasca 4,5 miliarde dolari catre investitorii care au pierdut bani din plasamentele in titluri garantate ipotecar, in timpul crizei financiare.

Google va plati 17 milioane de dolari pentru spionarea utilizatorilor Safari

Google va plati 17 milioane de dolari ca forma de penalizare materiala pentru incalcarea vietii private a utilizatorilor atunci cand acestia acceseaza browser-ul de internet Apple Safari. Districtul Columbia si.

GE Aviation a primit comenzi de 26 miliarde dolari de la trei companii din Orientul Mijlociu

GE Aviation a primit comenzi de motoare cu reactie si contracte de servicii pentru aeronava Boeing cu doua culoare in valoare de 26 miliarde dolari pret de catalog in USD) de la trei importante companii aeriene din Orientul Mijlociu, in prima zi a Salonului Aeronautic de la Dubai, se arata intr-un comunicat de presa.

Warren Buffett preia o cota de 3,7 miliarde dolari din Exxon Mobil

Grupul Berkshire Hathaway Inc. , controlat de miliardarul american Warren Buffett, a preluat o participatie de aproape 1% din actiunile Exxon Mobil Corp. , cea mai mare companie petroliera din SUA, pachetul avand o valoare de piata de 3,7 miliarde dolari.

Grecia: Veniturile din turism ar putea atinge un nivel record de 13 miliarde euro

Veniturile Greciei din turism vor cre and ste cu 13%, anul viitor, la un nivel record de 13 miliarde euro, previzioneaza principala organizatie a companiilor grece and sti de profil, conform Reuters.

Recompensa de 10 MILIOANE DE DOLARI pentru informatii privind atentatul de la Benghazi

Departamentul de Stat american ofera o recompensa de zece milioane de dolari pentru informatii despre autorii atentatului care a vizat, in septembrie 2012, consulatul american din Benghazi Libia), relateaza AFP,.

SUA acorda o recompensa de 10 milioane dolari pentru informatii privind atacul de la Benghazi

Departamentul de stat american ofera o recompansa de 10 milioane dolari pentru informatii despre autorii atentatului de la Benghazi, Libia, relateaza Fox News. incepand din ianuarie 2013, programul.

JPMorgan va plati despagubiri de 4,5 miliarde dolari catre 21 de mari institutii financiare

JPMorgan Chase, cea mai mare banca americana dupa active, va plati despagubiri de 4,5 miliarde de dolari catre un grup de 21 de mari institutii financiare, pentru a rezolva litigiile privind conduita bancii pe piata creditelor ipotecare in perioada premergatoare crizei financiare, scrie Mediafax, citand Wall Street Journal. Printre cele 21 de institutii se numara BlackRock si Pacific Investment Management Co. , doua dintre cele mai mari fonduri de investitii financiare la nivel mondial, grupul de asigurari MetLife si Goldman Sachs Asset Management.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )