Libnet.ro
UNICEF

12:16

GE Aviation a primit comenzi de 26 miliarde dolari de la trei companii din Orientul Mijlociu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GE Aviation a primit comenzi de 26 miliarde dolari de la trei companii din Orientul Mijlociu

GE Aviation a primit comenzi de motoare cu reactie si contracte de servicii pentru aeronava Boeing cu doua culoare in valoare de 26 miliarde dolari pret de catalog in USD) de la trei importante companii aeriene din Orientul Mijlociu, in prima zi a Salonului Aeronautic de la Dubai, se arata intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Warren Buffett preia o cota de 3,7 miliarde dolari din Exxon Mobil

Grupul Berkshire Hathaway Inc. , controlat de miliardarul american Warren Buffett, a preluat o participatie de aproape 1% din actiunile Exxon Mobil Corp. , cea mai mare companie petroliera din SUA, pachetul avand o valoare de piata de 3,7 miliarde dolari.

JPMorgan despagubeste unii investitori cu 4,5 miliarde dolari

JPMorgan Chase and Co. , cea mai mare banca americana dupa valoarea activelor), a acceptat sa plateasca 4,5 miliarde dolari catre investitorii care au pierdut bani din plasamentele in titluri garantate ipotecar, in timpul crizei financiare.

JPMorgan va plati 13 miliarde dolari pentru inchiderea unei anchete in dosarul crizei subprime

SUA au incheiat un acord cu JPMorgan Chase prin care banca va plati o suma record de 13 miliarde de dolari pentru a inchide o ancheta civila in dosarul produselor derivate la creditele imobiliare riscante, supranumite subprime, scrie AFP, potrivit Hotnews.

JPMorgan Chase plateste o suma record de 13 miliarde dolari pentru a inchide o ancheta legata de criza subprime

Statele Unite au incheiat un acord cu JPMorgan Chase prin care banca va plati o suma record de 13 miliarde de dolari pentru a inchide o ancheta civila in dosarul produselor derivate la creditele imobiliare riscante, supranumite subprime, scrie AFP.

JPMorgan va plati despagubiri de 4,5 miliarde dolari catre 21 de mari institutii financiare

JPMorgan Chase, cea mai mare banca americana dupa active, va plati despagubiri de 4,5 miliarde de dolari catre un grup de 21 de mari institutii financiare, pentru a rezolva litigiile privind conduita bancii pe piata creditelor ipotecare in perioada premergatoare crizei financiare, scrie Mediafax, citand Wall Street Journal. Printre cele 21 de institutii se numara BlackRock si Pacific Investment Management Co. , doua dintre cele mai mari fonduri de investitii financiare la nivel mondial, grupul de asigurari MetLife si Goldman Sachs Asset Management.

JPMorgan va plati despagubiri de 4,5 miliarde dolari catre un grup de institutii financiare

JPMorgan Chase a fost de de accord sa plateasca despagubiri de 4,5 miliarde de dolari catre un grup de mari institutii financiare, pentru a rezolva litigiile privind conduita bancii pe piata creditelor ipotecare in perioada premergatoare crizei financiare, relateaza Wall Street Journal WSJ).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )