Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jucaria calatoare a unui copil! Campania care a cucerit internetul

ADPM ADPM,
Jucaria calatoare a unui copil! Campania care a cucerit internetul

O adevarata campanie a luat nastere in mediul online dupa ce un copil a ramas cu inima franta in urma pierderii jucariei favorite, iar parintii lui au incercat sa-l inveseleasca spunandu-i ca elefantelul de plus nu s-a pierdut, ci calatoreste in jurul lumii! . continuă pe ADPM

Partidul Conservator incepe selectia unui nou lider care sa-l inlocuiasca pe Cameron

Partidul Conservator din Marea Britanie de guvernamant) incepe astazi procedura de selectie a unui nou lider care sa-l inlocuiasca pe David Cameron in functia de prim-ministru, favorite pentru obtinerea postului fiind Theresa May, ministru de interne, si Andrea Leadsom, secretar de stat, relateaza agentia Reuters.

Poveste emotionanta din sala de judecata de la Sibiu: Cum a rezolvat o judecatoare cu pantofi albastri cazul unui copil separat de mama

Drama familiilor romanilor obligati de neajunsuri sa lucreze in strainatate atinge noi culmi, de multe ori avand ca epilog divortul dintre parteneri, care, de multe ori, traumatizeaza copii. O astfel de poveste trista este prezentata de judecatorul Cristi Danilet, care, sub comentariul Parinti, nici nu va inchipuiti cum distrugeti un copil cu egoismul vostru! Pentru voi, copiii sunt doar lucruri. Parinti?!, prezinta intr-o postare pe pagina sa de Facebook cazul unei colege de la tribunalul din Sibiu, in calitate de avocat al mamei plecate la munca peste hotare.

Panica la bordul unui avion israelian, care zbura desupra Europei. A fost anuntata o alerta cu bomba

O alerta cu bomba a fost anuntata, marti, la bordul unui avion de pasageri al companiei israeliene El Al. Anuntul a fost facut in momentul in care aeronava survola Elvetia, potrivit Skyguide,.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )