Libnet.ro
UNICEF

13:30

Judecatorii BEC pentru alegerile prezidentiale, trasi la sorti de ICCJ

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Judecatorii BEC pentru alegerile prezidentiale, trasi la sorti de ICCJ

Cei cinci judecatori ai Biroului Electoral Central BEC) pentru alegerile prezidentiale au fost alesi, vineri, prin tragere la sorti, de presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia Stanciu, presedintele BEC urmand sa fie ales in 24. continuă pe Wall-Street Ro

Judecatoarea Veronica Nastasie, desemnata presedintele Biroului Electoral Central pentru alegerile prezidentiale

Instanta suprema a anuntat, vineri, componenta Biroului Electoral Central pentru alegerile prezidentiale, presedinta fiind desemnata judecatoarea Veronica Nastasie, relateaza Mediafax. Veronica Nastasie este.

Judecatoarea Veronica Nastasie, aleasa presedintele BEC pentru prezidentiale

Judecatoarea Veronica Nastasie, de la Sectia de contencios administrativ si fiscal de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), a fost aleasa presedintele Biroului Electoral Central BEC) pentru alegerile prezidentiale, prin votul secret al celor cinci judecatoare alese vineri sa faca parte din BEC, informeaza Mediafax.

Judecatoarea Veronica Nastasie, alease ca presedinte BEC pentru prezidentiale

Judecatoarea Veronica Nastasie, de la Sectia de contencios administrativ si fiscal de la ICCJ, a fost aleasa presedintele Biroului Electoral Central BEC) pentru alegerile prezidentiale, in urma votului secret eprimat de cele cinci judecatoare alese.

Judecatoarea Veronica Nastasie, aleasa ca presedinte BEC pentru prezidentiale

Judecatoarea Veronica Nastasie, de la Sectia de contencios administrativ si fiscal de la ICCJ, a fost aleasa presedintele Biroului Electoral Central BEC) pentru alegerile prezidentiale, in urma votului secret eprimat de cele cinci judecatoare alese.

Pregatiri in toi pentru alegerile prezidentiale. Prefectura Buzau cauta juristi pentru sectiile de votare

Prefectura Buzau a demarat pregatirile pentru organizarea alegerilor prezidentiale din noiembrie. Persoanele interesate sa fie desemnate presedinti ai birourilor electorale ale sectiilor de votare sau loctiitori ai acestora pentru alegerile pentru Presedintele Romaniei pot depune deja cereri de inscriere.

Ponta, despre candidatii la alegerile prezidentiale: Monica Macovei, un dusman al Romaniei; Elena Udrea, un Traian Basescu in fusta

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a comentat joi seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune prestatia principalilor candidati pentru alegerile prezidentiale din aceasta toamna, singura persoana laudata de liderul de la palatul Victoria fiind Calin Popescu Tariceanu.

Conducerea BEC pentru prezidentiale va fi desemnata astazi de iCCJ

Cei cinci judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central BEC) pentru alegerea presedintelui Romaniei din 2 noiembrie vor fi desemnati in sedinta publica astazi, informeaza inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ).

Alegerile prezidentiale ne costa 43 de milioane de euro

Alegerile prezidentiale vor saraci bugetul de stat cu aproape 43 de milioane de euro. Cele mai mari cheltuieli, adica aproape 38 de milioane de euro, ar urma sa cada in seama Ministerului de Interne. Mai exact,.

Strategia Guvernului pare a fi sa economiseasca acum pentru a da drumul cheltuielilor chiar inainte de alegerile prezidentiale. Cum vad economistii sefi din banci si consultantii evolutia economiei in urmatoarele luni

Economistii sefi din banci dar si analistii marilor firme de consultanta lucreaza in aceasta perioada la refacerea calculelor privind cresterea economica a Romaniei in 2014, cifrele fiind insa in scadere dupa ce Romania a intrat in recesiune tehnica la mijlocul anului. Probabilitatea ca si cel de-al treilea trimestru sa fie tot pe minus in ritm trimestrial) creste din ce in ce mai mult, spune unul dintre ei. E nevoie de investitii, dar Statul se abtine deocamdata sa le faca iar mediul privat sta in expectativa, nestiind prea bine ce urmeaza. Strategia Guvernului pare a fi sa economiseasca acum pentru a da drumul cheltuielilor cu putin timp inaintea alegerilor prezidentiale se arata intr-o nota a BCR destinata investitorilor, document semnat de senior analistul bancii, Eugen Sinca. Se prefigureaza si continuarea starii de amorteala, spune Melania Hancila, fost economist sef de banca, in prezent manager in cadrul Deloitte.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2711 seconds )