Libnet.ro
UNICEF

10:30

Julian Assange vrea sa candideze pentru un mandat de senator in Australia, in 2013

Antena3 Antena3,
Julian Assange vrea sa candideze pentru un mandat de senator in Australia, in 2013

Fondatorul site-ului WikiLeaks Julian Assange a dezvaluit ca intentioneaza sa candideze pentru un mandat de senator in alegerile legislative federale din Australia in 2013 si ca planuieste sa creeze un partid. continuă pe Antena3

Julian Assange vrea sa candideze pentru un mandat de senator in Australia.

Fondatorul site-ului WikiLeaks Julian Assange a dezvaluit ca intentioneaza sa candideze pentru un mandat de senator in alegerile legislative federale din Australia in 2013 si ca planuieste sa creeze un partid politic WikiLeaks, relateaza The Guardian in pagina online de joi, citat de Mediafax. Assange, in varsta de 41 de ani, a declarat ca planuri in vederea crearii unui partid WikiLeaks sunt semnificativ avansate si ca a primit o sutinere din partea unor persoane respectabile din tara .

Julian Assange tinteste un mandat de senator in Australia

Fondatorul WikiLeaks, JulianAssange, a declarat ca intentioneaza sa isi depuna candidatura pentru un mandat de senator, in cadrul scrutinului legislativ federal din Australia, din 2013. Mai mult, Assange.

Julian Assange da presa pe politica si vrea sa infiinteze cel mai TRANSPARENT partid din lume.

Perceput de catre politicieni drept un pericol pentru polii puterii ca urmare a dezvaluirilor despre razboaiele din Irak si Afganistan care au pus pe jar o lume intreaga, fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, se pregateste de o schimbare radicala de directie: cainele de paza al adevarului vrea sa renunte la dezvaluiri pentru politica. Mai exact, intr-un interviu acordat presei straine, jurnalistul australian Julian Assange a anuntat ca va candida pentru Senat la alegerile legislative federale .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )