Libnet.ro
UNICEF

08:45

Julian Assange da presa pe politica si vrea sa infiinteze cel mai TRANSPARENT partid din lume.

România Liberă România Liberă,
Julian Assange da presa pe politica si vrea sa infiinteze cel mai TRANSPARENT partid din lume.

Perceput de catre politicieni drept un pericol pentru polii puterii ca urmare a dezvaluirilor despre razboaiele din Irak si Afganistan care au pus pe jar o lume intreaga, fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, se pregateste de o schimbare radicala de directie: cainele de paza al adevarului vrea sa renunte la dezvaluiri pentru politica. Mai exact, intr-un interviu acordat presei straine, jurnalistul australian Julian Assange a anuntat ca va candida pentru Senat la alegerile legislative federale . continuă pe România Liberă

Ecaterina Andronescu, cel mai mare scor la alegerile parlamentare: Vezi mandatele castigate de USL in Bucuresti

Ecaterina Andronescu a obtinut cel mai mare scor, intr-un colegiu, adica 68% din voturi. Ministrul Educatiei va merge in Parlament alaturi de alte nume cunoscute din USL. Vorbim despre oamenii trimisi de Uniunea.

Julian Assange vrea sa candideze pentru un mandat de senator in Australia.

Fondatorul site-ului WikiLeaks Julian Assange a dezvaluit ca intentioneaza sa candideze pentru un mandat de senator in alegerile legislative federale din Australia in 2013 si ca planuieste sa creeze un partid politic WikiLeaks, relateaza The Guardian in pagina online de joi, citat de Mediafax. Assange, in varsta de 41 de ani, a declarat ca planuri in vederea crearii unui partid WikiLeaks sunt semnificativ avansate si ca a primit o sutinere din partea unor persoane respectabile din tara .

Julian Assange vrea sa candideze pentru un mandat de senator in Australia, in 2013

Fondatorul site-ului WikiLeaks Julian Assange a dezvaluit ca intentioneaza sa candideze pentru un mandat de senator in alegerile legislative federale din Australia in 2013 si ca planuieste sa creeze un partid.

Este cel mai mare rezultat din istoria PNL. Crin Antonescu, despre rezultatele alegerilor parlamentare

Presedintele liberalilor, Crin Antonescu, a declarat ca partidul pe care il conduce a obtinut 150 de mandate de parlamentar - 101 pentru Camera Deputatilor si 49 pentru Senat. Este cel mai mare.

Victor Ponta: PSD va fi cel mai mare grup, cu 220 de parlamentari in noul Legislativ

Victor Ponta a delarat, astazi, ca PSD va fi cel mai mare grup, cu 220 de parlamentari in noul Legislativ.

Politicianul care a obtinut cel mai bun scor la alegerile parlamentare

Liberalul Marin Almajanu este cel care a obtinut cel mai bun scor la alegerile din 9 decembrie. El a fost votat de 86% dintre cetatenii din colegiul 6,Teleorman, scrie Gandul. Explicatia data pentru reusita sa.

Eduard Hellvig: PNL a obtinut cel mai mare scor din istoria partidului, de 30%

Scorul de 30% obtinut de PNL la alegerile parlamentare din 9 decembrie este cel mai mare din istoria formatiunii politice, a declarat secretarul general al Partidului National Liberal, Eduard Hellvig, luni, la Antena.

Django Unchained, cel mai recent film al lui Quentin Tarantino, criticat pentru numeroasele scene rasiste

Cel mai nou film al lui Quentin Tarantino, renumit pentru excentricitatea sa, a provocat controverse in lumea cinematografica din cauza aspectelor rasiste pe care le surprinde, scrie Daily Mail. Filmul Django.

FOTOGALERIE Cel mai scump MINI vine in Romania in martie 2013, Paceman John Cooper Works

Versiunea cu trei usi si mai sportiva a SUV-ului MINI Countryman, denumita MINI Paceman John Cooper Works JCW), debuteaza fizic in premiera mondiala la Salonul Auto de la Detroit din ianuarie 2013 si va fi lansata si in Romania trei luni mai tarziu, in martie, avand un pret de pornire de 31. 300 euro fara TVA 38. 812 euro cu TVA). Astfel, MINI Paceman JCW devine cel mai scump model al marcii britanice disponibil in Romania.

Andronescu: Ma voi bate in Parlament pentru cel mai mare buget al Educatiei.

Ministrul Ecaterina Andronescu a declarat, miercuri, ca se va bate in Parlament pentru cel mai mare buget al Educatiei, precizand ca in 2012 invatamantul a primit 2,38% adica cea mai mica suma alocata vreodata, potrivit Mediafax. Ma voi bate in Parlament pentru cel mai mare buget pentru Educatie. Ordonanta de astazi regleaza finantarea invatamantului pana la aprobarea legii bugetului de stat. Deocamdata nu stim care va fi bugetul pe care-l va avea Educatia in 2013. Pana la aprobarea legii .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )