Libnet.ro
UNICEF

00:07

Jumatate de milion de euro din taxele studentilor straini

România Liberă România Liberă,
Jumatate de milion de euro din taxele studentilor straini

Instruirea tinerilor din statele extracomunitare este o sursa de venituri pentru universitatile romanesti. Potrivit prorectorului Universitatii Dunarea de Jos din Galati, Adrian Lungu, fiecare student care provine dintr-o tara non-UE plateste, lunar, o taxa de scolarizare de 450 de euro, in aceasta neintrand eventuala regie de camin si costurile mesei la cantina. continuă pe România Liberă

Cum va arata Piateta din fata Magazinului Crisul dupa ce va fi reamenajata cu peste jumatate de milion de euro

Peste 570. 000 de euro va costa noua piateta din fata magazinului Crisul. Lucrarile vor demara in perioada urmatoare, municipalitatea optand pentru modernizarea acesteia, ca urmare a lucrarilor de inlocuire a magistralei ce sunt programate sa se desfasoare in zona.

14 milioane de euro pentru sport, din taxele percepute pentru jocurile de noroc

Ministerul Tineretului si Sportului va beneficia de 2% aproximativ 14 milioane de euro) din taxele percepute pentru jocurile de noroc incepand cu luna februarie, banii urmand sa fie folositi pentru sustinerea sportului.

Ministrul Finantelor: Romania pierde anual 6-7 miliarde de euro din neincasarea TVA

Romania pierde 6-7 miliarde de euro din neincasarea TVA si din pacate pe partea aplicatiilor si a informatizarii ANAF nu stam bine, 80% din dotarile tehnice fiind mai veche de anul 2005, a declarat la ZF.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )