Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un jurnalist BBC a venit la Bucuresti pentru a-i aduce un ultim omagiu Regelui Mihai: L-am cunoscut. Am petrecut cu Alteta Sa...(VIDEO)

B1 B1,
Un jurnalist BBC a venit la Bucuresti pentru a-i aduce un ultim omagiu Regelui Mihai: L-am cunoscut. Am petrecut cu Alteta Sa...(VIDEO)

Regele Mihai I este omagiat de unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti BBC. Jurnalistul celei mai importante televiziuni din Marea Britanie, care in urma cu sase ani i-a luat un interviu Regelui Mihai la. continuă pe B1

Un cunoscut jurnalist BBC, prezent la Palatul Elisabeta pentru a-i aduce un ultim omagiu Regelui Mihai

Nick Thorpe, jurnalist BBC, care l-a intervievat pe Regele Mihai la resedinta din Elvetia in urma sase ani, a povestit cum a fost acea experienta pentru el. Jurnalistul a venit la Palatul Elisabeta pentru a-.

Q Magazine va primi 47.000 de lei de la Primaria Sectorului 5 din Bucuresti pentru o suta de albume dedicate centenarului Unirii

Primaria Sectorului 5, condusa de Daniel Florea, va plati 47. 000 lei revistei Q Magazine, editata de Babilon Press, pentru editarea a o suta de albume Romani de Centenar. Albumul are 240 de pagini, este tiparit atat intr-o versiune bilingva romano-engleza, cat si intr-o alta versiune romano-franceza, si este asezat intr-o cutie de aceeasi culoare ca si coperta, pe care este serigrafiata Coloana infinitului a lui Constantin Brancusi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )