Libnet.ro
UNICEF

05:00

Jurnalist britanic, intr-o inregistrare a Statului Islamic: John Cantlie acuza mass-media occidentala de manipulare (VIDEO)

B1 B1,
Jurnalist britanic, intr-o inregistrare a Statului Islamic: John Cantlie acuza mass-media occidentala de manipulare (VIDEO)

Numarul inregistrarilor date publicitatii de jihadistii Statului Islamic creste de la o zi la alta. De data aceasta, extremistii au publicat un filmulet in care apare jurnalistul britanic, rapit in noiembrie. continuă pe B1

Franta a lansat primele lovituri aeriene impotriva Statului Islamic, in Irak

Franta a lansat, vineri, primele lovituri aeriene impotriva jihdistilor Statului Islamic, a anuntat presedintia de la Paris intr-un comunicat citat de AFP. in aceasta dimineata, la ora 09,40 07,40 GMT),.

Franta se implica in lupta impotriva Statului Islamic: primul atac aerian francez asupra unui depozit din Irak

Alaturandu-se fortelor armate SUA, Franta a condus vineri primul atac aerian impotriva Statului Islamic, distrugand un depozit al organizatiei teroriste, anunta presedintia franceza, citata de Associated Press AP).

Irak: Raidurile SUA au vizat pentru prima data o tabara de antrenament a Statului Islamic

Statele Unite ale Americii au vizat o tabara de antrenament a gruparii Statului Islamic, pentru prima data de la inceputul campaniei aeriene in Irak, a anuntat joi comandamentul american pentru Orientul Mijlociu si Asia Centrala Centcom), scrie AFP.

Taierea finantarilor Statului Islamic, un obiectiv greu de realizat

Oprirea finantarilor de care beneficiaza teroristii Statului Islamic este un lucru greu de ralizat, a afirmat secretarul american al Trezoreriei, Jack Lew.

Teheran: Teroristii Statului Islamic nu vor fi opriti numai cu raiduri aeriene

Teroristii Statului Islamic nu vor fi opriti numai cu raiduri aeriene, a declarat ministrul iranian de Externe, Mohammad Javad Zarif.

Statele Unite au organizat primele raiduri aeriene impotriva unor pozitii ale militantilor Statului Islamic

Statele Unite au organizat primele raiduri aeriene din razboiul declarat impotriva Statului Islamic. Pozitii ale militantilor ISIS au fost atacate in apropiere de capitala irakiana Bagdad, dupa ce jihadistii au.

RAZBOIUL impotriva Statului Islamic, sustinut de tari puternice din Europa si Occident

Mai multe state din Occident si Orientul Mijlociu vor ajuta Irakul in razboiul contra Statului Islamic. Franta a inceput deja zborurile de recunoastere deasupra teritoriilor controlate de militantii islamisti.

PE cere mai mari eforturi UE si internationale pentru a stopa asasinatele Statului Islamic

Asasinarea jurnalistilor James Foley si Steven Sotloff si a lucratorului in ajutor umanitar David Haines de catre asa-numitul stat islamic au fost condamnate cu putere de Parlamentul European, in rezolutia votata astazi.

General american: Raidurile impotriva Statului Islamic sunt insuficiente. Nu trebuia sa plecam din Irak

Atacurile aeriene ale Statelor Unite asupra unor pozitii detinute de gruparea Statul Islamic SI) in Irak si Siria ar putea sa nu fie suficiente pentru destructurarea acestei organizatii teroriste, avertizeaza seful Statului Major al armatei americane, potrivit Reuters.

Ponta: Romania va participa strategic si operational la coalitia impotriva Statului Islamic

Romania va participa strategic si operational la coalitia impotriva gruparii Statul Islamic, a declarat, miercuri, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. Din discutiile cu toate institutiile statului, pot.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )