Libnet.ro
UNICEF

01:05

Irak: Raidurile SUA au vizat pentru prima data o tabara de antrenament a Statului Islamic

Hotnews Hotnews,
 Irak: Raidurile SUA au vizat pentru prima data o tabara de antrenament a Statului Islamic

Statele Unite ale Americii au vizat o tabara de antrenament a gruparii Statului Islamic, pentru prima data de la inceputul campaniei aeriene in Irak, a anuntat joi comandamentul american pentru Orientul Mijlociu si Asia Centrala Centcom), scrie AFP. continuă pe Hotnews

Pentru prima data SUA vizeaza o tabara de pregatire a jihadistilor din Statul Islamic

Statele Unite au vizat o tabara de pregatire a jihadistilor din gruparea Statul Islamic SI) pentru prima data de la inceperea campaniei lor aeriene din Irak, a indicat joi Comandamentul american pentru Orientul .

Discutiile intre delegatia FMI si ministrii romani sunt gazduite, pentru prima data, la Bruxelles

Bruxelles gazduieste pentru prima data in istorie, joi si vineri, discutii intre ministrii romani si delegatia comuna a FMI, Bancii Mondiale si Comisiei Europene. La discutiile care au inceput deja partic.

Franta si Elvetia se intalnesc pentru prima data in finala Cupei Davis

Reprezentativele Frantei si Elvetiei vor disputa finala Cupei Davis, in perioada 21-23 noiembrie, partida urmand sa aiba loc in Franta. Cele doua au ajuns in ultimul act al cometitiei cunoscute drept Cupa Mondiala a tenisului dupa ce au eliminat Cehia, respectiv Italia.

Maia Morgenstern si Radu Beligan, pentru prima data impreuna pe scena

Actorii Maia Morgenstern si Radu Beligan se vor afla pentru prima data impreuna pe aceeasi scena, in premiera absoluta a spectacolului Leul desertului.

Ziua Internationala a Mersului fara Masini, organizata la Constanta pentru prima data

Ziua Interntionala a Mersului fara Masini va fi celebrata pentru prima oara in Constanta in data de 22 sptembrie 2014, ora 11. , la Palatul Copiilor de pe strada Soveja nr. 17, Constanta.

Radu Beligan si Maia Morgenstern, pentru prima oara pe aceeasi scena

Marii actori Radu Beligan si Maia Morgenstern se vor afla pentru prima oara impreuna pe scena, in premiera absoluta a spectacolului Leul Desertului, care va avea loc in data de 28 octombrie Palatul National al Copiilor Teatrul Tineretului).

Praktiker reia expansiunea pe piata locala de bricolaj. Omer Susli: 'Alpinistilor le este intotdeauna greu prima data. Noi urcam a doua oara, avem deja experienta trecutului'

Praktiker , candva liderul pietei locale de bricolaj, a reinceput expansiunea retelei de magazine Praktiker, o data cu inaugurarea unui nou centru comercial in Targu Jiu.

Praktiker reia expansiunea. Omer Susli: 'Alpinistilor le este intotdeauna greu prima data. Noi urcam a doua oara, avem deja experienta trecutului'

Praktiker , candva liderul pietei locale de bricolaj, a reinceput expansiunea retelei de magazine Praktiker, o data cu inaugurarea unui nou centru comercial in Targu Jiu.

Un medic roman candideaza pentru un loc in Comitetului Regional al OMS pentru Europa

Pentru prima data in ultimii 10 ani, Romania are sansa de a obtine un mandat in Comitetul Regional al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) pentru Europa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )