Libnet.ro
UNICEF

12:30

Jurnalist din Dambovita, suspectat ca a santajat mai multi primari.

România Liberă România Liberă,
Jurnalist din Dambovita, suspectat ca a santajat mai multi primari.

Redactorul sef de la dambovitanews. ro, Mircea Bogdan Simion, este suspectat ca a santajat mai multi primari din Dambovita, carora le-ar fi cerut sa incheie contracte de publicitate, pentru a nu publica articole compromitatoare despre ei, au declarat miercuri, pentru Mediafax, surse din Politie. In acest caz, politisti Directiei de Investigatii Criminale din Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR) fac miercuri dimineata perchezitii la resedinta si domiciliul lui Simion. Potrivit . continuă pe România Liberă

Surse: Jurnalist din Dambovita, suspectat ca ar fi santajat cativa primari

Redactorul sef de la dambovitanews. ro, Mircea Bogdan Simion, este suspectat ca ar fi santajat mai multi primari din Dambovita, carora le-ar fi cerut sa incheie contracte de publicitate, pentru a nu publica articole compromitatoare despre ei, au declarat miercuri, surse din Politie pentru Mediafax. In acest caz, politisti Directiei de Investigatii Criminale din Inspectoratul General al Politiei Romane fac miercuri dimineata perchezitii la resedinta si domiciliul lui Simion.

VIDEO Surse: Jurnalist din Dambovita, suspectat ca ar fi santajat cativa primari

Redactorul sef de la dambovitanews. ro, Mircea Bogdan Simion, este suspectat ca ar fi santajat cativa primari din Dambovita, carora le-ar fi cerut sa incheie contracte de publicitate, pentru a nu publica articole compromitatoare despre ei, au declarat, miercuri, surse din Politie pentru Mediafax. In acest caz, politisti Directiei de Investigatii Criminale din Inspectoratul General al Politiei Romane fac miercuri dimineata perchezitii la resedinta si domiciliul lui Simion.

Copiii din UE, amenintati de saracie si malnutritie. Mai multi copii din Grecia au lesinat la scoala, arata raportul FRA

Din ce in ce mai multi copii ar putea fi amenintati de saracie sau excluziune sociala in mai multe state membre ale Uniunii Europene UE) din cauza crizei economice, a avertizat marti Agentia UE pentru.

Bogdan Simion, patron de presa si consilier local PDL, anchetat pentru ca ar fi santajat mai multi primari pentru a obtine contracte de publicitate

Locuinta lui Bogdan Simion, consilier local PDL in comuna damboviteana Vulcana-Pandele, este perchezitionata in aceasta dimineata de catre politistii din cadrul Inspectoratului General de Politie, Directia de Investigatii Criminale, cu sprijinul Directiei de Operatiuni Speciale.

Drumarii din Dambovita astupa gropile din porumb? Iata cum sapa terenurile sefilor

Angajatii de la Drumuri Nationale Dambovita sapa terenurile sefilor. Cinci oameni au muncit pe terenul detinut de tatal directorului de institutie, imbracati in echipamentele societatii. in timp ce.

DOSARUL TABLOURILOR FURATE. Olandezii audiaza in Romania mai multi suspecti.

O comisie rogatorie olandeza, formata dintr-un judecator, un procuror si un politist judiciar, i-a audiat la Bucuresti pe doi dintre suspectii furtului de tablouri de la Rotterdam, care au aratat ca au patruns in muzeu doar cu ajutorul unei surubelnite, au declarat surse judiciare, citate de Mediafax. Mihai Alexandru Bitu si Eugen Darie au fost audiati luni, la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), iar un alt suspect din acest caz, .

Stolojan: Mai multi europarlamentari nu si-au mai platit contributiile de ceva timp

Theodor Stolojan, europarlamentar PDL, a declarat ca in partidul din care face parte exista membri in Parlamentul European PE) care nu si-au platit contributiile la partid de mai mult de un an de zile, iar acest lucru va avea consecinte asupra modului in care vor fi stabiliti candidatii pentru un nou mandat. , informeaza sursele de presa.

Stolojan: Mai multi europarlamentari nu si-au mai platit contributiile de ceva timp. Partidul nu traieste numai cu idei frumoase

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat ca in partid exista membri in Parlamentul European care nu si-au platit contributiile la partid de mai mult de un an de zile, iar acest lucru va avea consecinte.

Statul vrea mai multi bani de la hoteluri si pensiuni

Viitorul impozit pe camera de hotel ar putea fi cuprins intre 42 si 200 euro pe an pentru structurile din Bucuresti, 15-66 de euro pentru cele de pe litoral si 19-82 euro pentru statiunile montane, reiese din.

Motivele pentru care iubitul Alexandrei Stan a devenit din ce in ce mai violent

Marcel Prodan, managerul si iubitul Alexandrei Stan, a devenit din ce in ce mai violent in ultima perioada, iar motivele tin, se pare, de o serie de esecuri ale artistei in viata profesionala. Totul a culminat cu tupeul solistei de a-i cere banii din urma concertelor de anul acesta. Continue reading .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )