Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivele pentru care iubitul Alexandrei Stan a devenit din ce in ce mai violent

ADPM ADPM,
Motivele pentru care iubitul Alexandrei Stan a devenit din ce in ce mai violent

Marcel Prodan, managerul si iubitul Alexandrei Stan, a devenit din ce in ce mai violent in ultima perioada, iar motivele tin, se pare, de o serie de esecuri ale artistei in viata profesionala. Totul a culminat cu tupeul solistei de a-i cere banii din urma concertelor de anul acesta. Continue reading . continuă pe ADPM

Iubitul Alexandrei Stan ar putea face 7 ani de inchisoare pentru ca a batut-o!

In cazul in care Alexandrea depune plangere la Politie, in functie de gravitatea ranilor provocate de abuzul fizic, managerul ei, Marcel Prodan, cel care ii este si iubit, ar putea face inchisoare intre o luna si sapte ani, insa poate scapa si doar cu o amenda. Continue reading .

5 motive pentru care sotul nu vrea sa faca sex cu tine

Se zice despre barbati ca ei sunt pregatiti tot timpul pentru sex. Lucru total neadevarat, insa. Barbatii au si ei momentele lor in care, din diverse motive, nu vor sex. Iata care pot fi motivele pentru care sotul tau.

Marcel Prodan, managerul Alexandrei Stan, si-a desfiintat contul de Facebook

Managerul Alexandrei Stan, care a batut-o violent pe vedeta, si-a inchis contul de Facebook. Marcel Prodan primise o serie de reactii negative de la fanii Alexandrei. Acestia l-au criticat vehement pentru corectia aplicata Alexandrei, care a necesitat internarea acesteia.

Cazul Alexandrei Stan a ajuns in presa internationala

Cazul Alexandrei Stan a ajuns in presa americana. Doua publicatii din SUA au scris despre drama romancei care a fost batuta de managerul ei. New York Daily News explica pe larg cazul Alexandrei Stan si.

Marcel Prodan, managerul Alexandrei Stan, huiduit pe Facebook

Managerul Alexandrei Stan este huiduit pe Facebook de fani ai Alexandrei Stan care sunt indignati de agresiunea suferita de vedeta.

Agresorul Alexandrei Stan si-a sters contul de Facebook, dupa ce a fost amenintat de fanii artistei

Marcel Prodan, managerul Alexandrei Stan, si-a dezactivat contul de Facebook in urma reactiilor negative la adresa lui din partea fanilor artistei. Dupa ce a fost catalogat pe Facebook drept prost educat, ratat, .

Mihaela Radulescu se alatura altor vedete si sare in sprijinul Alexandrei Stan!

Alexandra Stan a fost in repetate randuri umilita, iar intr-un final batuta crunt weekend-ul trecut de catre managerul si iubitul ei, Marcel Prodan. Acest nefericit eveniment a facut ca vedetele din Romania sa se solidarizeze si sa-si exprime public regretul fata de cele intamplate. Pe langa Delia, Andreea Banica sau Ellie White, iata ca si Mihaela Radulescu o sustine pe Alexandra si dezaproba cu vehementa tratamentul care i-a fost aplicat artistei de catre Marcel. Continue reading .

Bataia incasata de la managerul ei a lasat urme adanci in sufletul Alexandrei Stan! Artista se vindeca la psiholog!

Dupa ce weekend-ul trecut a fost agresata fizic de omul careia ii incredintase atat cariera cat si iubirea ei, Alexandra Stan a ramas cu grave traume la nivel psihic. Medicii de la Spitalul Municipal Medgidia care in prezent se ingrijesc de sanatatea artistei sunt ingrijorati de impactul pe termen lung pe care acest eveniment nefericit l-ar putea avea asupra Alexandrei, astfel incat i-au recomandat sedinte de consiliere psihologica. Continue reading .

Dana Budeanu, despre cazul Alexandrei Stan: Scursurile, gunoaiele si ratatii nu sunt barbati

Creatoarea de moda pledeaza impotriva violentei si ii ia apararea cantaretei de 24 de ani care a fost batuta de manager din cauza neintelegerilor financiare. Dana Budeanu il numeste pe Marcel Prodan un frustrat ratat, pentru ca a agresat-o pe Alexandra Stan.

FOTO: Adevarata poveste a Alexandrei Stan, vedeta de milioane de euro, batuta de manager.

Cantareata Alexandra Stan a ajuns la spital, dupa ce a fost batuta de Marcel Prodan, managerul si partenerul ei, care a ajutat-o sa ajunga o vedeta de talie internationala si a transformat-o intr-o artista de milioane de euro. Alexandra Stan este vedeta care a reusit sa starneasca pasiuni mai intai in strainatate, si apoi in Romania, datorita echipei de profesionisti din spatele ei, formata din producatori, compozitori si specialisti in new media. Fara o astfel de echipa care s-o promoveze, .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )