Libnet.ro
UNICEF

22:30

Justin Bieber, marele castigator la American Music Awards. Tanarul megastar a plecat acasa cu cele mai ravnite trofee

Antena3 Antena3,
Justin Bieber, marele castigator la American Music Awards. Tanarul megastar a plecat acasa cu cele mai ravnite trofee

A fost o noapte senzationala la Los Angeles, unde cei mai renumiti artisti de peste ocean au realizat showuri de exceptie la American Music Awards. Cel mai apreciat premiu a fost cucerit de Justin Bieber. Tanarul. continuă pe Antena3

American Music Awards: Justin Bieber, artistul anului 2012

Justin Bieber este mare castigator al premilor American Music Awards 2012. Artistul de doar 18 ani a primit trei distinctii la aceasta gala, depasind astfel nume consacrate precum Rihanna, Maroon 5 sau Katy.

American Music Awards 2012: lista castigatori si show-uri live |VIDEO

Gala American Music Awards 2012 AMA), desfasurata duminica, 18 noiembrie, la Los Angeles, si-a desemnat castigatorii pentru a 40-a editie. Justin Bieber, Carly Rae Jepsen, Katy Perry sau Nicki Minaj sunt doar cativa dintre artistii care au plecat cu premii de la American Music Awards. Cantaretul canadian Justin Bieber a fost marele invingator al ceremoniei [.

Justin Bieber, pipait pe fund de fosta sotie a lui Jim Carrey la gala American Music Awards (FOTO)

Cantaretul Justin Bieber a fost pipait pe fund de catre fosta sotie a lui Jim Carrey, Jenny McCarthy, duminica seara la American Music Awards. Fosta vedeta Playboy i-a inmanat lui Bieber premiul pentru.

Nicki Minaj, Taylor Swift, Bieber, Adele, Shakira si Beyonce-premiati aseara la American Music Awards

Editia cu numarul 40 a galei American Music Awards a avut loc, aseara, la Nokia Theatre din Los Angeles, acolo unde Justin Bieber, Taylor Swift, Nicki Minaj, Beyonce, Shakira sau Adele s-au numarat printre castigatori. Continue reading .

Iata cum s-au imbracat vedetele la American Music Awards!

Duminica seara a avut loc decernarea premiilor American Music Awards. Si de aceasta data, vedetele au uimit cu tinute elegante si extravagante. Iata cele mai spectaculoase tinute ale serii Continue reading .

VIDEO! PSY si MC Hammer, super show la American Music Awards!

PSY si MC Hammer i-au ridicat in picioare pe cei prezenti, aseara, la Nokia Theatre din Los Angeles, cei doi punctand o colaborare inedita la finalul galei American Music Awards. PSY si MC Hammer au realizat un mash-up intre piesele Gangnam Style si 2 Legit 2 Quit. Continue reading .

VIDEO! Si-a afisat sanii lasati si formele departe de perfectiune la American Music Awards!

Cu toate ca s-a ingrasat peste 20 de kilograme in ultimii ani, artista din imagine se incapataneaza inca sa cante in tot felul de corsete stramte, care doar ii scot in evidenta imperfectiunile. N-a facut exceptie nici aseara, la Gala American Music Awards! Continue reading .

Justin Bieber, marele castigator la American Music Awards. Artistul canadian a avut un discurs ironic

Justin Bieber a fost marele castigator la American Music Awards, desfasurata duminica noaptea, la Los Angele. in cadrul galei ajunse la editia aniversara de 40 de ani i-a adus, adolescentului canadian a obtinut trei premii, printre care si distinctia Artistul anului.

Justin Bieber: Ma simt violat chiar acum

A dovedit ca este cel mai in voga artist, impunandu-se si la American Music Awards, dar Justin Bieber.

American Music Awards 2012: Lista interpretilor

Justin Bieber, Kelly Clarkson, Carly Rae Jepsen, PSY, Chris Brown sau Ludacris sunt doar cativa dintre cei care vor aparea pe scena in cadrul American Music Awards 2012.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )