Libnet.ro
UNICEF

12:00

Iata cum s-au imbracat vedetele la American Music Awards!

ADPM ADPM,
Iata cum s-au imbracat vedetele la American Music Awards!

Duminica seara a avut loc decernarea premiilor American Music Awards. Si de aceasta data, vedetele au uimit cu tinute elegante si extravagante. Iata cele mai spectaculoase tinute ale serii Continue reading . continuă pe ADPM

American Music Awards 2012: lista castigatori si show-uri live |VIDEO

Gala American Music Awards 2012 AMA), desfasurata duminica, 18 noiembrie, la Los Angeles, si-a desemnat castigatorii pentru a 40-a editie. Justin Bieber, Carly Rae Jepsen, Katy Perry sau Nicki Minaj sunt doar cativa dintre artistii care au plecat cu premii de la American Music Awards. Cantaretul canadian Justin Bieber a fost marele invingator al ceremoniei [.

Justin Bieber, pipait pe fund de fosta sotie a lui Jim Carrey la gala American Music Awards (FOTO)

Cantaretul Justin Bieber a fost pipait pe fund de catre fosta sotie a lui Jim Carrey, Jenny McCarthy, duminica seara la American Music Awards. Fosta vedeta Playboy i-a inmanat lui Bieber premiul pentru.

American Music Awards: Justin Bieber, artistul anului 2012

Justin Bieber este mare castigator al premilor American Music Awards 2012. Artistul de doar 18 ani a primit trei distinctii la aceasta gala, depasind astfel nume consacrate precum Rihanna, Maroon 5 sau Katy.

Justin Bieber, marele castigator la American Music Awards. Tanarul megastar a plecat acasa cu cele mai ravnite trofee

A fost o noapte senzationala la Los Angeles, unde cei mai renumiti artisti de peste ocean au realizat showuri de exceptie la American Music Awards. Cel mai apreciat premiu a fost cucerit de Justin Bieber. Tanarul.

VIDEO! PSY si MC Hammer, super show la American Music Awards!

PSY si MC Hammer i-au ridicat in picioare pe cei prezenti, aseara, la Nokia Theatre din Los Angeles, cei doi punctand o colaborare inedita la finalul galei American Music Awards. PSY si MC Hammer au realizat un mash-up intre piesele Gangnam Style si 2 Legit 2 Quit. Continue reading .

VIDEO! Si-a afisat sanii lasati si formele departe de perfectiune la American Music Awards!

Cu toate ca s-a ingrasat peste 20 de kilograme in ultimii ani, artista din imagine se incapataneaza inca sa cante in tot felul de corsete stramte, care doar ii scot in evidenta imperfectiunile. N-a facut exceptie nici aseara, la Gala American Music Awards! Continue reading .

Nicki Minaj, Taylor Swift, Bieber, Adele, Shakira si Beyonce-premiati aseara la American Music Awards

Editia cu numarul 40 a galei American Music Awards a avut loc, aseara, la Nokia Theatre din Los Angeles, acolo unde Justin Bieber, Taylor Swift, Nicki Minaj, Beyonce, Shakira sau Adele s-au numarat printre castigatori. Continue reading .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )