Libnet.ro
UNICEF

08:30

Justitia britanica a respins eliberarea pe cautiune a lui Julian Assange, invocand motive intemeiate pentru a se crede ca va fugi

Hotnews Hotnews,
 Justitia britanica a respins eliberarea pe cautiune a lui Julian Assange, invocand motive intemeiate pentru a se crede ca va fugi

Fondatorului WikiLeaks, Julian Assange, i s-a refuzat miercuri eliberarea pe cautiune dupa ce o instanta britanica a considerat ca exista riscul ca acesta sa incerce sa eludeze autoritatile inainte de finalizarea apelului formulat de Statele Unite privind extradarea sa, relateaza Reuters si The Guardian. continuă pe Hotnews

Marea Britanie respinge cererea de extradare a lui Julian Assange in Statele Unite

Justitia britanica a respins luni cererea de extradare a fondatorul WikiLeaks Julian Assange in Statele Unite, pentru a fi judecat cu privire la spionaj si conspiratie in vederea patrunderii in computere guvernamentale, relateaza Reuters.

Mexicul ii ofera azil politic lui Julian Assange

Mexicul i-a oferit luni azil politic fondatorului WikiLeaks, australianul Julian Assange, dupa ce justitia britanica a refuzat extradarea acestuia in Statele Unite.

Justitia britanica a decis ca Julian Assange nu poate fi extradat in SUA: Risc real de sinucidere

Un judecator britanic a hotarat luni impotriva extradarii lui Julian Assange in Statele Unite, oferindu-i fondatorului WikiLeaks o victorie majora impotriva autoritatilor americane care il acuza de incalcarea Legii privind Spionajul datorita publicarii unor comunicari secrete in 2010 si 2011, anunta New York Times.

Julian Assange ramane in inchisoare in Marea Britanie: SUA au facut apel in cazul refuzului extradarii

Justitia britanica a hotarat miercuri, in pofida refuzului sau de a-l extrada catre Statele Unite pe Jualian Assange, sa-l mentina in inchisoare pe fondatorul WikiLeaks, in asteptarea examinarii apelului Statelor Unite, care vor sa-l judece dupa ce a dezvaluit o cantitate uriasa de documente confidentiale, relateaza AFP.

AUSTRALIA: Premierul Morrison spune ca Julian Assange poate reveni acasa dupa rezolvarea problemelor legale

Premierul Scott Morrison a declarat marti ca Julian Assange este liber sa se intoarca acasa in Australia dupa solutionarea contestarii in justitie impotriva sa, dupa ce un tribunal britanic a respins cererea de extradare a fondatorului Wikileaks catre Statele Unite, transmite Reuters.

Mexicul se ofera sa ii acorde azil politic lui Julian Assange

Presedintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador a declarat ca tara sa ii va oferi azil politic lui Julian Assange, fondatorul Wikileaks, acuzat de spionaj in Statele Unite si aflat, in prezent, in arest in Regatul Unit, conform Reuters.

Marea Britanie nu il va extrada pe Julian Assange in SUA

Fondatorul Wikileaks, Julian Assange, nu poate fi extradat in Statele Unite, a decis luni un tribuna.

Un judecator britanic a refuzat extradarea lui Julian Assange in SUA, unde risca inchisoarea pe viata

Un tribunal londonez a refuzat extradarea lui Julian Assange, fondatorul Wikileaks, din Marea Britanie in SUA pe motiv ca starea sa de sanatate mentala nu ar permite aceasta mutare, conform BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2374 seconds )