Libnet.ro
UNICEF

23:00

Kanye West a fost trimis in judecata pentru ca ar fi plagiat melodia Bound 2

B1 B1,
Kanye West a fost trimis in judecata pentru ca ar fi plagiat melodia Bound 2

Rapperul Kanye West a fost dat in judecata un barbat care sustine ca a plagiat un fragment din cantecul Bound, interpretat de reclamant in 1970. Fragmentul ar fi fost folosit in melodia Bound 2 a. continuă pe B1

Kanye West a fost dat in judecata pentru sample-ul din piesa Bound 2

Rapperul Kanye West a fost dat in judecata pentru folosirea unei mostre, fara acordul autorului, din melodia Bound, interpretata de trupa Ponderossa Twins Plus One, un grup de baieti care imita stilul Jackson 5, in anii 1970, scrie Entertainment Weekly.

Barbat, trimis in judecata pentru evaziune fiscala cu deseuri reciclabile: Prejudiciul, 46.000 lei

Un barbat a fost trimis in judecata pentru evaziune fiscala de peste 46. 000 lei. El este acuzat ca, timp de patru ani, a predat unor firme deseuri reciclabile sustinand ca provin din gospodaria sa pentru a nu.

Rapperul Kanye West, acuzat de plagiat.

Rapperul Kanye West a fost dat in judecata de Ricky Spicer, fostul membru al unei formatii muzicale de copii, care sustine ca melodia Bound 2, de pe albumul Yeezus, a plagiat un fragment din cantecul Bound, interpretat de reclamant in 1970. Ricky Spicer a facut parte din grupul soul Ponderosa Twins Plus One si a inregistrat melodia in 1970, la varsta de 12 ani, cand era solistul formatiei, conform dailymail. co. uk, informatie preluata de Mediafax. Citeste si: Lady Gaga, data in judecata .

Deputatul PSD Marian Neacsu, trimis in judecata pentru conflict de interese

Decizie suprinzatoare a procurorilor Parchetului inaltei Curti de Casatie si Justitie. Anchetatorii au finalizat cercetarile in cazul deputatului PSD Marian Neacsu. Acestia l-au trimis in judecata pe parlamentarul ialomitean sub acuzatia de conflict de interese.

Fost sef IJJ Alba si alti 36 de militari, trimisi in judecata pentru coruptie.

Fostul sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Alba, Ioan Onac Herta, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru coruptie. in dosar, alaturi de fostul sef IJJ Alba, sunt implicati alti 36 de militari. Ioan Onac Herta este acuzat de fals intelectual in forma continuata 101 acte materiale), abuz in serviciu, uz de fals in forma continuata 5 acte materiale), inselaciune in forma continuata 4 acte materiale), asociere pentru savarsirea de infractiuni, omisiunea sesizarii organelor .

Un cunoscut publicist, condamnat pentru PLAGIAT. Ce se intampla in cazul Ponta

Curtea de Apel Bucuresti si Tribunalul Bucuresti au dispus in acest an condamnarea publicistului Gheorghe Stanca la un an de inchisoare cu suspendare pentru plagiat, scriu jurnalistii de la Gandul .

Judecatorul din Ineu arestat pentru trafic de influenta, trimis in judecata de DNA Timisoara

Magistratul Aurel Tripa, de la Judecatoria Ineu, judetul Arad, arestat preventiv dupa ce a luat mita 300 de euro pentru a interveni intr-un dosar, a fost trimis rapid in judecata de DNA Timisoara, la trei saptamani de la flagrant.

Jurnalistul Gheorghe Stanca a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru plagiat

Plagiatul ar putea fi amendat prin condamnarea la inchisoare in Romania. Gheorghe Stanca, un publicist care a plagiat Jurnalul lui Lev Tolstoi a primit o pedeapsa de un an de inchisoare cu suspendare. in luna.

Prima condamnare pentru plagiat din Romania: George Stanca, un an de inchisoare cu suspendare

Publicistul George Stanca a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, fiind declarat vinovat pentru faptul ca a plagiat Jurnalul lui Lev Tolstoi, anunta B1 TV. In noiembrie, Curtea de Apel Bucuresti a confirmat sentinta data de magistratii Tribunalului Bucuresti, dar Stanca mai are o cale de atac la Curtea Suprema.

VIDEO Prima condamnare pentru plagiat din Romania: George Stanca, un an de inchisoare cu suspendare

Publicistul George Stanca a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, fiind declarat vinovat pentru faptul ca a plagiat Jurnalul lui Lev Tolstoi, anunta B1 TV. In noiembrie, Curtea de Apel Bucuresti a confirmat sentinta data de magistratii Tribunalului Bucuresti, dar Stanca mai are o cale de atac la Curtea Suprema.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )