Libnet.ro
UNICEF

20:15

Kelemen cere Uniunii Europene sa spuna care sunt regulile minimale obligatorii pentru minoritati in toate tarile

România Liberă România Liberă,
Kelemen cere Uniunii Europene sa spuna care sunt regulile minimale obligatorii pentru minoritati in toate tarile

Kelemen Hunor, presedintele Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la finalul Congresului UDMR, ca Uniunea Europeana trebuie sa spuna care sunt regulile si valorile minimale care trebuie sa fie obligatorii pentru toate statele membre in materie de minoritati. continuă pe România Liberă

Alina Cojocaru: E ca atunci cand arunci o piatra in apa si se formeza cercuri. Deja am aruncat piatra in apa, construim repertoriu si costume care sunt la un nivel international, avem balerini nemaipomeniti care merita si trebuie sa fie vazuti

Dansatoarea Alina Cojocaru, descrisa de expertii din lumea baletului drept bijuteria Romaniei, a revenit pe scena artistica bucuresteana, odata cu Johan Kobborg, partenerul ei de pe scena si din viata de zi cu zi, iar prezenta lor promite o noua era in existenta Companiei de Balet a Operei Nationale Bucuresti. Intr-un interviu acordat WebPR, artista a vorbit despre schimbarile de pe scena de dans romaneasca ca despre un efect de domino: E ca atunci cand arunci o piatra in apa si se formeza cercuri. Acele cercuri sunt ce facem noi acum: deja am aruncat piatra in apa, construim repertoriu si costume care sunt la un nivel international, avem balerini nemaipomeniti care merita si trebuie sa fie vazuti, iar dupa aceste turnee urmeza rasplata, urmeaza un venit financiar si pentru tara si pentru trupa. Iar rezultatul final va fi acela ca o sa ajunga sa se stie in intreaga lume despre Compania de balet a Operei Nationale Bucuresti.

Alina Cojocaru: E ca atunci cand arunci o piatra in apa si se formeaza cercuri. Deja am aruncat piatra in apa, construim repertoriu si costume care sunt la un nivel international, avem balerini nemaipomeniti care merita si trebuie sa fie vazuti

Dansatoarea Alina Cojocaru, descrisa de expertii din lumea baletului drept bijuteria Romaniei, a revenit pe scena artistica bucuresteana, odata cu Johan Kobborg, partenerul ei de pe scena si din viata de zi cu zi, iar prezenta lor promite o noua era in existenta Companiei de Balet a Operei Nationale Bucuresti. Intr-un interviu acordat WebPR, artista a vorbit despre schimbarile de pe scena de dans romaneasca ca despre un efect de domino: E ca atunci cand arunci o piatra in apa si se formeaza cercuri. Acele cercuri sunt ce facem noi acum: deja am aruncat piatra in apa, construim repertoriu si costume care sunt la un nivel international, avem balerini nemaipomeniti care merita si trebuie sa fie vazuti, iar dupa aceste turnee urmeza rasplata, urmeaza un venit financiar si pentru tara si pentru trupa. Iar rezultatul final va fi acela ca o sa ajunga sa se stie in intreaga lume despre Compania de balet a Operei Nationale Bucuresti.

Facebook vrea sa aduca internet gratuit in Europa: Care sunt planurile retelei sociale

Intr-o recenta sesiune de QA,Mark Zuckerberg si-a anuntat planurile prin care le va permite accesul la internet gratuit cetatenilor europeni. Sa ai o conectivitate limitata si abilitatea de a distribui continut este mai bine decat nimic. Acesta a fost raspunsul lui Mark Zuckerberg atunci cand faniiau mentionat ca Internet. org furnizeaza acces limitat la internet. Si, [] Facebook vrea sa aduca internet gratuit in Europa: Care sunt planurile retelei sociale Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Bani europeni pentru IMM-uri in noul POSDRU 2014-2020. Care sunt domeniile vizate

Noul Program Operational Capital Uman POCU), care inlocuieste POSDRU in perioada de programare 2014-2020, are alocati bani europeni si pentru antreprenori si pentru cei care vor sa intre in afaceri. POCU romanesc, aprobat de Comisia Europeana in 25 februarie, a fost lansat oficial, vineri, de Ministerul Fondurilor Europene, insa nu se pot accesa banii europeni pana la aprobarea ghidurilor solicitantilor, care abia urmeaza sa fie scoase in consultare publica pana la finalul lunii iunie.

Radiografie: Care sunt cele mai bine platite si mai cautate joburi in Romania

Piata muncii din Romania a devenit tot mai dinamica: din ce in ce mai multe joburi sunt scoase la concurs pe Internet, iar femeile cauta mai mult locuri de munca considerate in trecut fiind masculine, in timp ce barbatii se orienteaza spre domenii feminizate.

Radiografie: Care sunt cele mai bine platite si mai cautate joburi

Piata muncii din Romania a devenit tot mai dinamica: din ce in ce mai multe joburi sunt scoase la concurs pe Internet, iar femeile cauta mai mult locuri de munca considerate in trecut fiind masculine, in timp ce barbatii se orienteaza spre domenii feminizate.

Guvernul continua scaderea numarului de paturi din spitale. Care sunt judetele pe seama carora se realizeaza aceasta scadere

Guvernul Ponta continua si in 2015 scaderea numarului de paturi spitalicesti pentru care va oferi finantare din fondurile asigurarilor de sanatate. In fiecare an, Ministerul Sanatatii anunta numarul maxim de paturi din spitalele publice si private pentru care casele de asigurari de sanatate pot incheia contracte. Numarul de paturi spitalicesti din Romania a scazut in ultimii 3 ani cu 2548. Tara din UE cu cel mai mare numar de paturi spitalicesti/1000 locuitori este Germania, Romania aflandu-se pe locul opt.

Zenith Romania: Tendintele globale in interactiunea brand-consumator care sunt actuale si relevante pe piata romaneasca

Explozia video, povestile spuse de branduri, personalizarea in social media si marketingul de proximitate sunt patru tendinte globale care se fac simtite si pe piata romaneasca, in interactiunea dintre marci si consumatori, potrivit agentiei Zenith Romania, care invoca un studiu realizat de reateaua globala ZenithOptimedia.

Mihai Stoica, Ioan si Victor Becali nu au primit nicio zi de permisie intrucat nu si-ar fi achitat prejudiciul pentru care sunt condamnati

Mihai Stoica, unul dintre condamnatii la inchisoare cu executare din Dosarul Transferurilor, nu a beneficiat de nicio zi de permisie desi a depus opt cereri de eliberare, scrie Cancan. ro. Motivul pentru care nu i-a.

Liceenii vor putea beneficia de granturi. Care sunt planurile ministerului Educatiei

Ministerul Educatiei vrea sa reduca abandonul scolar prin oferirea de granturi. Programul Sprijin la bacalaureat, acces la facultate, ajutor care va fi acordat cel mult patru ani vrea sa ii incurajeze pe tinerii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )