Libnet.ro
UNICEF

00:07

Facebook vrea sa aduca internet gratuit in Europa: Care sunt planurile retelei sociale

Playtech Playtech,
Facebook vrea sa aduca internet gratuit in Europa: Care sunt planurile retelei sociale

Intr-o recenta sesiune de QA,Mark Zuckerberg si-a anuntat planurile prin care le va permite accesul la internet gratuit cetatenilor europeni. Sa ai o conectivitate limitata si abilitatea de a distribui continut este mai bine decat nimic. Acesta a fost raspunsul lui Mark Zuckerberg atunci cand faniiau mentionat ca Internet. org furnizeaza acces limitat la internet. Si, [] Facebook vrea sa aduca internet gratuit in Europa: Care sunt planurile retelei sociale Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Copiii, victime pe Internet. Pericolele la care sunt expusi

Copiii sunt din ce in ce mai expusi la amenintarile cibernetice. Cei care utilizeaza dispozitive mobile pot fi si mai vulnerabili, fiind de cele mai multe ori liberi sa acceseze internetul oricand si oriunde, fara supravegherea adultilor. Conform unui studiu Kaspersky Lab si B2B International, la nivel global, copiii a 22% dintre respondenti au fost [] Copiii, victime pe Internet. Pericolele la care sunt expusi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai puternic router wireless cat costa si care sunt performantele

In orice casa ai nevoie de un router wireless cat mai performant pentru a avea semnal puternic si acoperire cat mai mare. Am realizat pentru tine o selectie cu cele mai bune modele daca vrei sa iti cumperi un router wireless puternic. Pe langa toate celelalte criterii de selectie, cum ar fi siguranta pe care [] Cel mai puternic router wireless cat costa si care sunt performantele Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Persoanele care sunt subponderale la varsta mijlocie prezinta un risc sporit de dementa

Persoanele care sunt subponderale la varsta mijlocie prezinta un risc de dementa cu 30% mai mare in comparatie cu persoanele care au o greutate corporala considerata normala, potrivit unui studiu realizat de curand in Marea Britanie, citat de Mediafax.

Liceenii vor putea beneficia de granturi. Care sunt planurile ministerului Educatiei

Ministerul Educatiei vrea sa reduca abandonul scolar prin oferirea de granturi. Programul Sprijin la bacalaureat, acces la facultate, ajutor care va fi acordat cel mult patru ani vrea sa ii incurajeze pe tinerii.

Zenith Romania: Tendintele globale in interactiunea brand-consumator care sunt actuale si relevante pe piata romaneasca

Explozia video, povestile spuse de branduri, personalizarea in social media si marketingul de proximitate sunt patru tendinte globale care se fac simtite si pe piata romaneasca, in interactiunea dintre marci si consumatori, potrivit agentiei Zenith Romania, care invoca un studiu realizat de reateaua globala ZenithOptimedia.

Mihai Stoica, Ioan si Victor Becali nu au primit nicio zi de permisie intrucat nu si-ar fi achitat prejudiciul pentru care sunt condamnati

Mihai Stoica, unul dintre condamnatii la inchisoare cu executare din Dosarul Transferurilor, nu a beneficiat de nicio zi de permisie desi a depus opt cereri de eliberare, scrie Cancan. ro. Motivul pentru care nu i-a.

Un milion de lei premii la LOTERIA FISCALA. Care sunt bonurile fiscale castigatoare la prima extragere

30- Persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )