Libnet.ro
UNICEF

07:00

Radiografie: Care sunt cele mai bine platite si mai cautate joburi in Romania

România Liberă România Liberă,
Radiografie: Care sunt cele mai bine platite si mai cautate joburi in Romania

Piata muncii din Romania a devenit tot mai dinamica: din ce in ce mai multe joburi sunt scoase la concurs pe Internet, iar femeile cauta mai mult locuri de munca considerate in trecut fiind masculine, in timp ce barbatii se orienteaza spre domenii feminizate. continuă pe România Liberă

Radiografie: Care sunt cele mai bine platite si mai cautate joburi

Piata muncii din Romania a devenit tot mai dinamica: din ce in ce mai multe joburi sunt scoase la concurs pe Internet, iar femeile cauta mai mult locuri de munca considerate in trecut fiind masculine, in timp ce barbatii se orienteaza spre domenii feminizate.

Cele mai cautate joburi de pe piata muncii din Romania sunt in vanzari, relatiile cu clientii si IT: Femeile se specializeaza in locuri de munca considerate in trecut masculine

Cele mai cautate joburi de pe piata muncii din Romania, dar si cele mai bine platite sunt in vanzari, relatiile cu clientii si IT, acestea fiind si cele mai bine platite. Se observa si o alta tendinta:.

Cele mai bune fructe pentru imunitate

In acest articol va vom arata ca nu trebuie sa ajungi mereu sa iei medicamente ca sa te tratezi, ci poti tine la distanta bolile foarte usor, prin alimentatia corecta. Fructele sunt surse excelente pentru a-ti mentine organismul departe de boli, asa ca aflam care sunt cele mai bune fructe pentru imunitate.

Cele mai bune si cele mai proaste locuri de munca in 2015

Un site american pentru locuri de munca a realizat un top care include cele mai bune si cele mai proaste locuri de munca pentru anul 2015.

Vezi ca trage! O aplicatie inedita ce te ajuta sa gasesti cele mai bune locuri pentru...pescuit

000 de unici. De obicei nu incepem articolele cu date, insa nu ne imaginam ca o aplicatie dedicata pescarilor ar putea atrage atata atentie. HartaPescar. ro este o aplicatie sociala care listeaza cele mai bune locuri de pescuit, cumuland totodata.

Facebook vrea sa aduca internet gratuit in Europa: Care sunt planurile retelei sociale

Intr-o recenta sesiune de QA,Mark Zuckerberg si-a anuntat planurile prin care le va permite accesul la internet gratuit cetatenilor europeni. Sa ai o conectivitate limitata si abilitatea de a distribui continut este mai bine decat nimic. Acesta a fost raspunsul lui Mark Zuckerberg atunci cand faniiau mentionat ca Internet. org furnizeaza acces limitat la internet. Si, [] Facebook vrea sa aduca internet gratuit in Europa: Care sunt planurile retelei sociale Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Telefoane pentru adolescenti Top 5 cele mai potrivite

Am facut o selectie de telefoane pentru adolescenti, care sunt accesibile ca pret pentru parinti, dar si suficient de puternice pentru jocuri si poze. E destul de complicat sa alegi telefoane pentru adolescenti deoarece ei sunt cei mai repede cuceriti de tehnologia cea mai noua si implicit cea mai scumpa, dar tot ei sunt si [] Telefoane pentru adolescenti Top 5 cele mai potrivite Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase statii de metrou din lume

Cele mai frumoase statii de metrou din lume. Statiile de metrou sunt percepute de cele mai multe ori ca locuri unde domneste mizeria, rozatoarele si sunt intunecoase. insa, in lume pot fi intalnite si exemple de gari care frapeaza prin stilul lor iesit din comun.

Noul Teatru National din Bucuresti are cele mai multe sali din lume, dar nu sunt suficienti tehnicieni pentru ele

Noul Teatru National din Bucuresti, care poate primi din acest weekend peste 2. 000 de spectatori, are cele mai multe sali din lume, sapte, din care una se poate transforma complet, iar alta este in aer liber,.

Harta lumii cu cele mai bune tari in care ai sansa sa fii condus de o femeie

O harta a lumii in care apar reprezentate cele mai bune locuri in care ai sansele cele mai mari sa fii condus de o femei a fost realizata de Expert Market. Potrivit acesteia, zona in care cele mai multe femei sunt la putere este America Centrala, Jamaica aflandu-se pe primul loc in cazul numarului de femei manager.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )