Libnet.ro
UNICEF

00:07

Kelemen Hunor: Cat timp exista USL, UDMR nu are cum sa fie invitata la guvernare

Antena3 Antena3,
Kelemen Hunor: Cat timp exista USL, UDMR nu are cum sa fie invitata la guvernare

Cat timp exista USL, UDMR nu are cum sa fie invitata la guvernare, a afirmat, luni, presedintele UDMR, Kelemen Hunor, citat de Agerpres. Nu am primit nicio invitatie, este mult prea devreme. Exista USL, cat. continuă pe Antena3

Kelemen Hunor: Probabil, in foarte scurt timp, se va naste un alt guvern, cu o alta sustinere

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca nu negociaza cu PSD sau PNL intrarea la guvernare, insa sustine ca, daca USL se rupe, probabil in foarte scurt timp se va naste un alt guvern, cu o alta sustinere, dar cu legimitate in Parlament transmite Mediafax.

Kelemen Hunor: in curand vom avea un NOU GUVERN

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca in foarte scurt timp vom avea un nou Guvern cu sustinere majoritara in Parlament. Acesta a negat orice fel de negocieri cu vreunul dintre partidele din USL, .

Nu are de ce sa existe o invitatie ca UDMR sa intre la guvernare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, ieri, ca nu s-a pus problema intrarii formatiunii domniei sale la guvernare, precizand ca nu a avut nicio intalnire cu Victor Ponta si ca nu are de ce sa existe o invitatie in acest sens, in conditiile in care, in ciuda tensiunilor, USL inca exista, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2604 seconds )