Libnet.ro
UNICEF

05:30

Kelemen Hunor: Dar de ce ar renunta Republica Moldova la statalitate ca sa devina patru-cinci judete in estul Romaniei?

B1 B1,
Kelemen Hunor: Dar de ce ar renunta Republica Moldova la statalitate ca sa devina patru-cinci judete in estul Romaniei?

Republica Moldova trebuie sa fie alaturi de Romania in Uniunea Europeana si nu unirea este solutia optima, sustine Kelemen Hunor. in cadrul unui interviu, candidatul UDMR la presedintie sustine ca nu vede. continuă pe B1

Ce spune prezidentiabilul UDMR despre Republica Moldova si ideea de Unire: Sentimental, inteleg. Dar de ce ar renunta Rep. Moldova la statalitate ca sa devina patru-cinci judete in estul Romaniei?

Republica Moldova trebuie sa vina spre Uniunea Europeana, asta ar trebui sa fie strategia Romaniei, a declarat Kelemen Hunor, prezidentiabilul UDMR, in cadrul unui interviu HotNews. ro. Eu cred ca soarta Romaniei si soarta Republicii Moldova, soarta comuna, este in Uniunea Europeana si nu prin unificare, a declarat Kelemen Hunor, adaugand ca orice astfel de discutie trebuie tratata si cu partenerii Romaniei pentru ca nimeni nu e pregatit de un conflict cu Rusia. Dinspre Rusia niciodata nu a venit spre noi nici libertate, nici prosperitate, nici securitate, a mai spus candidatul UDMR.

Kelemen Hunor, despre Tinutul Secuiesc: Romania este in urma, in dictatura comunista a lui Ceausescu. Paleologu: Minoritatile se bucura de un statut bun

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca, daca va ajunge presedinte al Romaniei, va propune o reforma administrativa, precizand ca tara merge prost pentru ca suntem un stat super-centralizat in care toate deciziile se iau la Bucuresti. Romania este in urma, este in dictatura comunista a lui Ceausescu, a spus Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor: Noul guvern trebuie sa fie instalat cat mai repede. Ce conditii impune UDMR pentru sustinerea cabinetului Orban(VIDEO)

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti, dupa discutiile cu delegatia PNL, ca este nevoie ca noul guvern sa fie instalat cat mai repede. Liderul maghiar a prezentat si conditiile pe care le-a impus.

VIDEO Kelemen Hunor, la HotNews.ro LIVE: Exista un deficit de incredere intre PNL si UDMR Despre Barna: Se poza intr-un om neprihanit, acum se vede ca nu e chiar asa

Kelemen Hunor sustine ca exista un deficit de incredere intre UDMR si PNL, iar Uniunea doreste un acord scris cu liberalii in care sa se regaseasca mai multe angajamente ale Guvernului Orban, printre care faptul ca nu vor fi ordonante de urgenta pe Justitiei sau in cazul alegerilor pentru primari in doua tururi. Liderul UDMR a precizat insa, la interviurile HotNews LIVE, ca nu conditioneaza sustinerea noului Guvern de posibilitatea ca modificarea legii electorale sa fie facuta de parlament.

Kelemen Hunor: Sunt sanse bune ca UDMR sa voteze Guvernul Orban, dar vom lua decizia finala abia dupa ce vom vedea ministrii si programul de guvernare

Kelemen Hunor a precizat ca sunt sanse bune ca UDMR sa voteze pentru investitura Guvernului Orban, dar ca o decizie finala in acest sens va fi luata abia dupa ce vor fi prezentati ministrii viitorului cabinet.

LIVETEXT Rezultate alegeri Republica Moldova. Au fost prelucrate 154 de procese verbale in Chisinau: Ion Ceban 42,6%, Andrei Nastase 30,6%

Alegerile locale din Republica Moldova s-au incheiat. in Chisinau s-au prezentat la urnele de votare 36% din alegatori, iar in tara aproape 42%. Cel mai probabil, la Chisinau va exista turul doi de scrutin, care ar urma sa fie organizat peste doua saptamani, intre candidatul socialist Ion Ceban si candidatul Blocului ACUM, Andrei Nastase.

Alegeri locale in Republica Moldova: Ambasadorul SUA monitorizeaza alegerile din Chisinau, pentru a incuraja un scrutin liber, corect si transparent

Ambasadorul SUA la Chisinau, Dereck J. Hogan, monitorizeaza alaturi de echipele de observatori ale misiunii diplomatice americane alegerile de duminica pentru functia de primar general al Chisinaului, pentru a incuraja un scrutin liber, corect si transparent, a transmis Ambasada Statelor Unite din Republica Moldova pe retelele de socializare, potrivit presei din Republica Moldova, citata de Agerpres.

EXCLUSIV Sorin Grindeanu, despre eliminarea tarifelor de roaming dintre Republica Moldova si Romania: Este plauzibila o astfel de masura in viitorul apropiat

EXCLUSIV Presedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, a precizat in exclusivitate pentru B1. ro ca in acest moment este plauzibila masura eliminarii tarifelor de roaming dintre Republica Moldova si Romania, in acest.

Alegeri locale in Republica Moldova: Socialistii au castigat in cele mai multe raioane

Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) a castigat alegerile locale de duminica in cele mai multe raioane, conform datelor publicate de Comisia Electorala Centrala CEC).

ALEGERI LOCALE in Republica Moldova: Ion Ceban si Andrei Nastase se vor confrunta in turul al doilea pentru Primaria Chisinaului

Ion Ceban, candidatul Partidului Socialistilor din Republica Moldova, si Andrei Nastase, din partea Blocului electoral ACUM DA si PAS), se vor confrunta in tutul al doilea al alegerilor pentru primaria.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2309 seconds )