Libnet.ro
UNICEF

06:15

Kelemen Hunor: Decizia legata de desfiintarea Sectiei Speciale a fost luata in coalitie. Panala sfarsitul lunii februarie, ministrul Justitiei va veni cu un proiect de lege (VIDEO)

B1 B1,
Kelemen Hunor: Decizia legata de desfiintarea Sectiei Speciale a fost luata in coalitie. Panala sfarsitul lunii februarie, ministrul Justitiei va veni cu un proiect de lege (VIDEO)

Kelemen Hunor a discutat, marti seara, pe B1 TV, despre decizia de desfiintare a Sectiei Speciale pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie. Liderul UDMR a declarat ca aceasta nu isi mai poate desfasura. continuă pe B1

CSM a dat aviz negativ dar mergem mai departe cu desfiintarea Sectiei Speciale, sustine Ciolos

Desi CSM a dat aviz negativ, noi mergem mai departe cu desfiintarea Sectiei Speciale, a declarat c.

CIOLOS: Exista mai multe argumente pentru desfiintarea Sectiei Speciale decat pentru mentinerea ei

Copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos a apreciat ca exista mai multe argumente pentru desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie decat pentru mentinerea ei.

Kelemen Hunor, despre proiectele partidelor privind eliminarea pensiilor speciale: Un concurs de frumusete Solutiile propuse de UDMR (VIDEO)

Vicepremierul Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a declarat marti, pentru B1 TV, ca nu crede ca e just sa fie eliminate doar anumite pensii speciale, iar altele sa fie mentinute. Precizarea vine in contextul in c.

Kelemen Hunor: Trebuie sa facem un inventar al sporurilor. Nu vor fi eliminate in 2021 Nu te obliga nimeni sa lucrezi la stat daca sunt asa de multe pericole la fiecare colt (VIDEO)

Vicepremierul Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a precizat ca peste o luna de zile ministrul Muncii, Raluca Turcan, va prezenta o analiza extrem de serioasa si precisa privind sporurile bugetarilor, iar.

Kelemen Hunor: Nu ne permitem inca un an cu deficit de 10%. Sa consumi peste ce produci, pe termen lung, inseamna ca esti iresponsabil fata de copiii tai Bugetul nu e unul de austeritate (VIDEO)

Vicepremierul Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a declarat marti, pentru B1 TV, ca Romania nu-si mai poate permite inca un an cu deficit bugetar de 10%, prin urmare acesta trebuie redus in 2021, astfel incat.

UDMR, dispus sa cedeze functia de prefect de Cluj. Ce ar vrea partidul condus de Kelemen Hunor in schimb

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca formatiunea sa este dispusa sa cedeze liberalilor postul de prefect de Cluj, dar vrea la schimb un post similar, fiind avansata ideea functiei de prefect in Bihor.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )