Libnet.ro
UNICEF

14:45

Kelemen Hunor, despre Centenarul Marii Uniri: Sa se accepte ceea ce noi cerem

B1 B1,
Kelemen Hunor, despre Centenarul Marii Uniri: Sa se accepte ceea ce noi cerem

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sambata, referindu-se la Centenarul Marii Uniri, ca romanii trebuie sa accepte respectarea promisiunilor din Rezolutia de la Alba Iulia, asa cum cere. continuă pe B1

Kelemen Hunor: De Centenar sa se accepte ceea ce noi cerem, respectarea promisiunilor de la Alba Iulia

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca Centenarul Unirii ar trebui sa fie o perioada in care majoritatea romana sa accepte si ceea ce cere minoritatea maghiara, si anume respectarea.

GALERIE FOTO Centenarul Marii Uniri: a fost dezvelita o placa pe care scrie ca in Palatul Comunal din Buzau a functionat Cartierul General al Armatei Romane

La Buzau au inceput manifestarile dedicate Centenarului Marii Uniri, organizate la Palatul Comunal. Actiunea de astazi a dorit sa marcheze trecerea armatei romane spre frontul din Moldova. Un prim eveniment a fost dezvelirea unei placi de marmura care atesta rolul pe care cladirea emblematica a Buzaului l-a avut in perioada Primului Razboi Mondial.

Kelemen Hunor:Centenarul Unirii ar trebui sa fie o perioada in care majoritatea romana sa accepte si ceea ce cerem noi, un dialog, in care vom avea o noua relatie

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sambata, la Targu Mures, ca Centenarul Marii Uniri trebuie sa fie, pentru comunitatea maghiara, un prilej de bilant, dar si un prilej de a deschide un nou cadru de dialog si colaborare cu majoritatea romaneasca, in scopul construirii unui viitor comun, transmite Agerpres.

Kelemen Hunor: De Centenar sa se accepte si ceea ce noi cerem, respectarea promisiunilor de la Alba Iulia

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat ca Centenarul Unirii ar trebui sa fie o perioada in care majoritatea romana sa accepte si ceea ce cere minoritatea maghiara, si anume respectarea promisiunilor din Rezolutia de la Alba Iulia, potrivit Mediafax.

Eveniment Asociatia Istoria Artei cu tema: Arhitectura neoromaneasca, promotoarea Marii Uniri

Asociatia Istoria Artei organizeaza in parteneriat cu Casa de cultura Friedrich Schiller organizeaza evenimentul Arhitectura neoromaneasca, promotoarea Marii Uniri, sustinut de dr. arh. Ruxandra Nemteanu, conferentiar universitar, expert in domeniul monumentelor istorice. Proiectul isi propune sa scoata la lumina si sa prezinte in mediul virtual principalele constructii realizate de arhitectii Paul Smarandescu, Petre Antonescu, Gheorghe Simotta, Victor Stephanescu, Statie Ciortan si Dimitrie Ionescu-Berechet. Alegerea acestor nume a fost determinata de impactul pe care l-au avut in arhitectura nationala printr-o cariera lunga si fructuoasa, prin promovarea unor programe de arhitectura noi .

Alexandru Arsinel, in lacrimi: Ce a spus partenerul de scena al Stelei Popescu despre decesul marii artiste

Marea actrita Stela Popescu a murit joila varsta de 81 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Colegul de scena a marii artiste a Romaniei s-a declarat socat de decesul acesteia si abia.

Alexandru Arsinel, in lacrimi: Ce a spus partenerul de scena al Stelei Popescu despre decesul marii artiste (VIDEO)

Marea actrita Stela Popescu a murit joila varsta de 81 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Colegul de scena a marii artiste a Romaniei s-a declarat socat de decesul acesteia si abia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.237 seconds )