Libnet.ro
UNICEF

21:00

Kiev: Patru statii de metrou, inchise din cauza unei alerte cu bomba

B1 B1,
Kiev: Patru statii de metrou, inchise din cauza unei alerte cu bomba

Patru statii ale metroului din Kiev au fpst inchise, luni, din cauza unei alerte cu bomba, informeaza ITAR-TASS. in jurul pranzului, un necunoscut a sunat la politie si a anuntat ca mai multe bombe ar fi. continuă pe B1

VIDEO Accident in lant la Straseni. Patru masini s-au ciocnit din cauza unei depasiri nereusite

Niciunul dintre soferi nu a necesitat interventia medicilor. Conducatorul auto care va fi gasit vinovat de producerea acestui accident risca o amenda de pana la 1. 000 de lei si cel mult sase puncte de penalizare.

Reding nu va asista la JO de la Soci, din cauza situatiei minoritatilor in Rusia.

Vicepresedintele Comisiei Europene, Viviane Reding, a anuntat, luni, pe Twitter, ca nu va fi prezenta la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, din cauza situatiei minoritatilor in Rusia, transmite Mediafax. Cu siguranta nu voi merge la Soci, atata timp cat minoritatile vor fi tratate asa cum sunt tratate conform actualei legislatii ruse, a scris Reding. Duminica, presedintele Germaniei, Joachim Gauck, a anuntat, de asemenea, ca nu va asista la JO de la Soci. Purtatorul de cuvant al .

SUA. Peste 2500 de zboruri au fost anulate din cauza viscolului si a ninsorii abundente

Peste 2. 500 de curse aeriene au fost anulate in SUA, in ultimele 24 de ore, din cauza viscolului puternic si ninsorilor abundente din sudul si estul tarii, relateaza LA Times. Cele mai multe zboruri, peste 1.

Ponta i-a invitat pe Constantinescu si Iliescu la Johannesburg. Iliescu a declinat din cauza drumului

Premierul Victor Ponta le-a relatat guvernatorului Bancii Nationale, Mugur Isarescu, si senatorului PSD Mircea Geoana ca i-a invitat pe Ion Iliescu si Emil Constantinescu sa il insoteasca la Johannesburg, pentru funeraliile lui Nelson Mandela, Constantinescu acceptand, iar Iliescu declinand invitatia din cauza drumului, transmite Mediafax.

Circulatia rutiera pe DN 67 C, intre Novaci si Ranca, inchisa din cauza viscolului

Circulatia rutiera pe DN 67 C, intre Novaci si Ranca, judetul Gorj, a fost inchisa, sambata dupa-amiaza, din cauza vantului puternic care viscoleste zapada, transmite Mediafax. Conform lui Ion Tudor,.

VIDEO Gorj: DN 67 C Novaci-Ranca a fost inchis din cauza viscolului

Drumul National 67C Novaci - Ranca a fost inchis sambata, incepand cu ora 14:50, din cauza viscolului puternic care spulbera zapada pe partea carosabila, reducand semnificativ vizibilitatea, informeaza Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Harghita: Trafic restrictionat pentru masinile de peste 7,5 tone pe DN 13 A, din cauza viscolului

Traficul rutier a fost restrictionat, sambata, pe DN 13 A, intre localitatile Odorheiu Secuiesc si Miercurea Ciuc, pentru autovehiculele cu masa maxima admisa mai mare de 7,5 tone, din cauza ninsorilor si .

Manager: Am renuntat la iPhone din cauza hartilor de pe iOS 6

Hermes Song foto), directorul general TP-Link in Romania, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente pentru retelistica din lume, spune ca a renuntat la iPhone din cauza sistemului de operare iOS 6, in care au fost inlocuite hartile de la.

Alerta cu bomba la metroul din Kiev.

Patru statii ale metroului din capitala ucraineana Kiev au fost inchise luni in jurul pranzului, dupa ce un necunoscut ar fi sunat la politie si ar fi anuntat ca mai multe bombe ar fi fost amplasate in reteaua de transport subterana, informeaza Agerpres. Reprezentantii opozitiei sustin ca alerta cu bomba ar putea fi o provocare din partea autoritatilor pentru a inchide metroul, pentru ca manifestantii care blocheaza zona guvernamentala sa nu poata sa fuga in cazul unei dispersari in .

Peste 60 de turisti au fost recuperati, dupa ce au ramas blocati la doua cabane in Muntii Sureanu din cauza zapezii

Peste 60 de turisti, printre care o femeie insarcinata si mai multi copii, au fost recuperati, duminica seara, de drumarii si salvamontistii din Alba, dupa ce au ramas blocati la doua cabane din zona.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )