Libnet.ro
UNICEF

13:15

kika schimba strategia pentru vanzari mai mari cu 15%: Pentru prima oara in ultimii 5 ani vorbim de crestere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
kika schimba strategia pentru vanzari mai mari cu 15%: Pentru prima oara in ultimii 5 ani vorbim de crestere

Retailerul de mobila si decoratiuni interioare kika Romania, preluat anul trecut de sud-africanii de la Steinhoff, isi propune pentru acest an un avans de 15% a afacerilor ca urmare a schimbarii strategiei de business, spune Lars Lund, CEO-ul companiei. continuă pe Wall-Street Ro

Pro TV schimba strategia pentru Acasa TV

Compania Pro TV are o noua strategie pentru postul Acasa TV, care nu va mai difuza productii proprii, ci doar telenovele. Masura este anuntata marti, la cateva zile dupa o serie de restructurari la Pro TV si Acasa TV, ce au afectat si redactia PoveStiri de noapte. Comunicatul arata ca vedeta postului dedicat publicului feminin, Cabral Ibacka, se muta la Pro TV, dar nu precizeaza care sunt emisiunile la care va participa acesta.

Romania ocupa locul 5 intr-un top al celor mai mari consumatori de alcool

Romanii ocupa locul cinci din 194, in topul celor mai mari consumatori de alcool din lume. Potrivit unui clasament intocmit de Organizatia Mondiala a Sanatatii, romanii sunt devansati la capitolul.

Romanii, printre cei mai mari consumatori de alcool din lume

Romania ocupa locul 5 in lume, in ceea ce priveste consumul de alcool, arata un raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Raportul din acest an arata ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de.

India: Cele mai mari alegeri parlamentare din lume s-au incheiat dupa cinci saptamani de scrutin

Cele mai mari alegeri parlamentare din lume s-au incheiat luni, in India, dupa ce peste 800 de alegatori si-au exprimat optiunea electorala in cele cinci saptamani dedicate scrutinului, relateaza AFP.

Nintendo vrea sa produca o consola ieftina, pentru gamerii mai saraci

Nintendo a anuntat ca va lansa o consola noua, poate chiar anul viitor, adresata gamerilor cu venituri mai mici, scrie extremetech. com. Noua consola nu va fi o versiune mai ieftina a Wii U sau 3DS, ci una complet.

Julio Iglesias, distins cu premiul Sony Music pentru cel mai de succes artist latino al tuturor timpurilor

Cantaretul Julio Iglesias a primit din partea Sony Music premiul special pentru cel mai de succes artist latino al tuturor timpurilor, informeaza Mediafax. Premiul a fost acordat pentru cele peste 300 de milioane de.

Redevnte mai mari in industria de petrol si gaze, de la anul

Pretul redeventelor platite de industria de petrol si gaze din Romania ar putea creste de la 7-8% in prezent la cel putin 10% de anul urmator, cand expira prevederile legale privind mentinerea acestora si unele taxe temporare, potrivit unei estimari a firmei britanice de cercetare Global Data.

Business report: Viitor sumbru: Povara CAS nu scade in 2014; Cine sunt cei mai mari angajatori ai lunii martie; Marea Britanie pregateste indestularea statului din conturile bancare ale cetatenilor.

Cum ajuta criza din Ucraina un business din Romania. Cazul Policolor. Romania ar putea gasi acele nise de pe piata ucraineana care au ramas descoperite in urma tensiunilor dintre Ucraina si Rusia. Grupul Policolor-Orgachim. Google Glass este disponibil pentru testare publicului din Romania. Considerat cel mai inovativ dispozitiv al anului, Google Glass este disponibil pentru a fi testat de publicul larg din Romania.

Armax Gaz a avut in primul trimestru afaceri mai mari cu 25%

Producatorul de echipamente pentru industria gazelor si petrolului Armax Gaz Medias ARAX) a avut in primul trimestru o cifra de afaceri de 17 milioane lei 3,7 milioane euro), mai mare cu 25% fata de 13,6 milioane lei in primele trei luni ale anului trecut, ca urmare a cresterii productiei vandute.

Armax Gaz a avut in primul trimestru afaceri mai mari cu 25%

Producatorul de echipamente pentru industria gazelor si petrolului Armax Gaz Medias ARAX) a avut in primul trimestru o cifra de afaceri de 17 milioane lei 3,7 milioane euro), mai mare cu 25% fata de 13,6 milioane lei in primele trei luni ale anului.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )