Libnet.ro
UNICEF

20:00

Klaus Iohannis, aparitie demna de Top Gun la baza militara de la Mihail Kogalniceanu

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, aparitie demna de Top Gun la baza militara de la Mihail Kogalniceanu

Radu Tudor a difuzat, la Punctul de intalnire, de la Antena 3, cateva din imaginile care au devenit virale pe internet cu presedintele Klaus Iohannis, care a descins ca in Top Gun la baza. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, prima vizita la baza militara Mihail Kogalniceanu: Cu cine se va intalni presedintele (VIDEO)

Agitatie mare joi la Mihail Kogalniceanu. Klaus Iohannis merge in vizita la Baza Militara unde se va intalni cu presedintele Comitetului Militar al NATO, generalul Petr Pavel. Iohannis.

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa vizita la Baza Mihail Kogalniceanu: Ce spune presedintele despre colaborarea cu militarii americani(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat joi baza militara de la Mihail Kogalniceanu, unde s-a intalnit cu presedintele Comitetului Militar al NATO, generalul Petr Pavel. La sfarsitul.

Presedintele Iohannis la baza militara Kogalniceanu. Cum s-a prezentat seful statului si ce fotografii au aparut pe Internet

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, joi, baza militara romano-americana de la Mihail Kogalniceanu si a impresionat publicul, in acest context, prin tinuta lui vestimentara sportiva, subliniata si de o pereche de ochelari de soare in stil Top Gun.

FOTO. Presedintele Iohannis la baza militara Kogalniceanu. Cum s-a prezentat seful statului si ce fotografii au aparut pe Internet

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, joi, baza militara romano-americana de la Mihail Kogalniceanu si a impresionat publicul, in acest context, prin tinuta lui vestimentara sportiva, subliniata si de o pereche de ochelari de soare in stil Top Gun.

Mircea Badea, in maiou la emisiune: Daca am maiou, seman cu Brad Pitt. Ce spune despre Klaus Iohannis

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a fost comparat cu actorul Tom Cruise, in Top Gun, in timpul vizitei sale la baza militara de la Mihai Kogalniceanu, unde a purtat o pereche de ochelari tip aviator, Mi.

Klaus Iohannis s-a imbracat perfect astazi, iar memele nu au intarziat sa apara

Klaus Iohannis a vizitat baza militara Mihail Kogalniceanu astazi, iar tinuta impecabila ne-a facut pe toti sa ne gandim la urmatorul film din seria Top Gun. Ca presedinte de stat, Iohannis trebuie sa adopte tinute sobre, insa astazi am avut parte de ceva inedit. Presedintele a aparut intr-un sacou navy si pantaloni albi, tinuta fiind [].

Noul look al presedintelui Iohannis, cu ochelari de soare gen Top Gun, a starnit o avalansa de meme-uri pe retelele sociale

Imaginile cu noul look al presedintelui Klaus Iohannis s-au viralizat pe Facebook si au starnit o avalansa de meme-uri. Iata mai jos cateva dintre ele.

Carmen Iohannis a postat un emoticon cu inimioare la pozele lui Klaus Iohannis de la Baza Militara Mihail Kogalniceanu

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen, a postat un comentariu, joi, pe Facebook, la pozele pe care seful statului le-a publicat din cadrul vizitei de la Baza Militara Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta. Prima-doamna a afisat un emoticon cu inimioare.

FOTO + VIDEO. Presedintele Iohannis, la Centrul administrativ Mihail Kogalniceanu: Putem sa fim bucurosi si mandri ca avem aceasta baza militara

Presedintele Klaus Iohannis va vizita, joi, Centrul administrativ Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta, unde se va intalni cu presedintele Comitetului Militar al NATO.

Klaus Iohannis: Guvernul mi-a dat asigurari ca achizitiile in Armata se vor face in timp util

Update:Klaus Iohannis a facut declaratii dupa intalnirea de la baza militara Mihail Kogalniceanu din Constanta, unde s-a intalnit cu un important oficial al NATO, dar si cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )