Libnet.ro
UNICEF

17:45

Klaus Iohannis, campion si pe Facebook: a trecut de un milion de like-uri. E peste Merkel sau Sarkozy

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, campion si pe Facebook: a trecut de un milion de like-uri. E peste Merkel sau Sarkozy

Klaus Iohannis a trecut de borna de un milion de like-uri pe Facebook, fiind inaintea unor nume ca Nicolas Sarkozy sau Silvio Berlusconi pe Facebook. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, pe Facebook: Am castigat! Ne-am luat tara inapoi.

Klaus Iohannis a postat, pe Facebook, duminica seara, o imagine cu mesajul: Am castigat! Ne-am luat tara inapoi. Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, la iesirea din sediul PSD, ca multumeste.

VIDEO Klaus Iohannis: Campania a trecut, trebuie sa ne apucam de treaba. Parlamentul sa discute si sa respinga legea amnistiei si gratierii si sa incuviinteze toate solicitarile venite din partea justitiei. Partidele sa inceapa discutiile pe legea votulu

Liderul PNL Klaus Iohannis, presedintele ales, a multumit luni Romanilor pentru votul dat in urma cu o zi si a aratat ca, acum, campania s-a incheiat si ca trebuie sa se apuce de treaba. Iohannis a solicitat Parlamentului sa se tina de cuvant si sa puna marti pe ordinea de zi legea amnistiei si gratierii, si sa o respinga. Totodata, liberalul a cerut alesilor sa discute marti si sa incuviinteze toate solicitarile venite din partea justitiei.

VIDEO Bucurie la Forumul Democrat al Germanilor din Romania: Este o sansa pe care sunt convins ca o s-o valideze Klaus Iohannis

Bucurie fara margini la sediul Forumului Democrat al Germanilor din Romania, formatiune condusa de Klaus Iohannis pana in 2013, dupa ce primele exit-poll-uri il dau invigator pe candidatul ACL.

Rares Bogdan anunta ca nu va fi consilierul lui Klaus Iohannis

Rares Bogdan, realizator la Realitatea TV, a anuntat marti pe contul sau de Facebook ca nu va deveni consilierul presedintelui ales, Klaus Iohannis. Nu imi las Studioul, masuta mea si camerele de luat vederi de la Jocuri de putere pentru nimic in lume!, a scris Rares Bogdan. Potrivit surselor HotNews. ro, si Andrei Plesu ar fi refuzat postul de consilier, propus inca inainte de alegeri. EvZ. ro a scris marti ca Rares Bogdan si Andrei Plesu s-ar numara printre viitorii consilieri ai lui Iohannis.

Klaus Iohannis s-a relaxat luni seara cu o partida de tenis

Presedintele PNL Klaus Iohannis, s-a relaxat luni seara, la un club de tenis din Sibiu, dupa ce a castigat alegerile prezidentiale de duminica, el avandu-l ca partener de joc pe tanarul tenismen sibian Victor Cornea, care a relatat despre acest antrenament intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

VIDEO. FOTO. UPDATE Romania si-a ales presedintele: Klaus Iohannis. Cifre BEC: Iohannis - 54,81%, Ponta 45,18%. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul in diaspora continua. Fiti atenti la numa

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, dupa numaratoarea paralela a ACL, cu 54,39% dupa numararea a peste 90% din sectii. Si Liviu Dragnea a confirmat victoria lui Klaus Iohannis, cu 53% fata de 47%, in numaratoarea paralela a PSD.

Sotia lui Klaus Iohannis, primita de elevii sai cu mesaje pentru presedintele ales: Santa Klaus is coming to Cotroceni

Sotia lui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a fost primita de elevii sai cu mesaje de sustinere pentru presedintele ales, potrivit publicatiei sibiene Turnul Sfatului .

VIDEO. FOTO. UPDATE Romania si-a ales presedintele: Klaus Iohannis. Cifre BEC: Iohannis - 54,66%, Ponta 45,33%. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul in diaspora continua. Fiti atenti la numa

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, cu 54,66% din voturi, dupa centralizarea a 96,50% din procesele verbale din sectiile de votare.

UPDATE Romania si-a ales presedintele: Klaus Iohannis. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul in diaspora continua. Fiti atenti la numaratoare!

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, dupa numaratoarea paralela a ACL, cu 54,39% dupa numararea a peste 90% din sectii. Si Liviu Dragnea a confirmat victoria lui Klaus Iohannis, cu 53% fata de 47%, in numaratoarea paralela a PSD.

Presedintele Ungariei, Janos Ader, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor

Presedintele Ungariei, Janos Ader, i-a transmis felicitari lui Klaus Iohannis pentru victoria in scrutinul prezidential, relateaza MTI, citata de Mediafax. intr-o scrisoare trimisa lui Iohannis, Janos Ader a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2519 seconds )