Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO Bucurie la Forumul Democrat al Germanilor din Romania: Este o sansa pe care sunt convins ca o s-o valideze Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
VIDEO Bucurie la Forumul Democrat al Germanilor din Romania: Este o sansa pe care sunt convins ca o s-o valideze Klaus Iohannis

Bucurie fara margini la sediul Forumului Democrat al Germanilor din Romania, formatiune condusa de Klaus Iohannis pana in 2013, dupa ce primele exit-poll-uri il dau invigator pe candidatul ACL. continuă pe Adevărul

iPad Air 2 ajunge intr-un magazin din Romania. Unde o poti testa inainte sa cumperi?

IPad Air 2 este cea mai subtire tableta Apple, este putin mai buna decat modelul de anul trecut si este oficial in Romania. iPad Air 2 este de cateva saptamani la magazinele online, cine a dorit si-a putut-o cumpara, dar abia vineri, 14 noiembrie, un magazin din Romania a adus-o si oficial spre prezentare, testare si incantarea publicului. Playtech a avut deja tableta spre reviewsi am gasit-o asa cum a fost toata linia de tablete Apple de pana acum: cea mai [].

Oyak Group este interesat de activele Lafarge si Holcim din Romania, Serbia si Ungaria

Grupul Oyak din Turcia are la dispozitie 2 miliarde de dolari pentru achizitii si ar putea sa ii foloseasca pentru achizitionarea de active ale producatorilor de ciment Holcim si Lafarge din Romania, Serbia si Ungaria, a anuntat seful diviziei de ciment a grupului, Celal Caglar, transmite Bloomberg.

Romania este o piata turistica cheie si un partener al Bulgariei

Romania este o piata turistica-cheie si un partener al Bulgariei si suntem intotdeauna incantati sa spunem bun venit oaspetilor din tara vecina, a afirmat, joi, ministrul bulgar al Turismului, Nikolina Angelkova, la deschiderea Targului de Turism al Romaniei TTR) de la Bucuresti, transmite agentia bulgara de stiri Focus.

New York Times: Alegerile din Romania au o problema de incredere

Cotidianul american New York Times a publicat un material despre problema alegerilor prezidentiale din Romania in care arata ca miza celor doi candidati este de a convinge electoratul ca nu vor slabi institutiile democratice si nu vor centraliza puterea in jurul unui singur partid, asa cum s-a intamplat in Ungaria.

Turcii de la Oyak vor sa cumpere active ale Holcim si Lafarge din Romania

Fondul turc de pensii Oyak Group dispune de doua miliarde de dolari pentru achizitii si este interesat sa cheltuiasca o parte din aceasta suma pentru active ale Holcim si Lafarge din Romania, Serbia si Ungaria, a declarat seful diviziei de ciment a grupului, Celal Caglar, potrivit Bloomberg.

Industria cartii din Romania este in impas. Cel mai scazut nivel de dupa 1990

Cu o saptamana inainte de inceputul celei de-a XXI-a editii a Targului International Gaudeamus Carte de invatatura, Federatia Editorilor din Romania da publicitatii concluziile Conferintei Nationale a editorilor si difuzorilor de carte, conform carora industria cartii din Romania a ajuns la cel mai jos nivel de dupa 1990.

Sectiile de votare din Romania si-au deschis portile

Sectiile de votare din romania si-au deschis portile la ora 07. 00, peste 18 milioane de romanii viind asteptati la urne pentru a-si da votul in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Sectiile de votare vor ramane deschise pana la ora 21.

Sectiile de votare din Romania si-au deschis portile. Cetatenii au inceput sa voteze.

Sectiile de votare din romania si-au deschis portile la ora 07. 00, peste 18 milioane de romanii viind asteptati la urne pentru a-si da votul in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Sectiile de votare vor ramane deschise pana la ora 21.

Iolanda Staniloiu, director executiv al Federatiei Fundatiile Comunitare din Romania

Specialistul in management si comunicare Iolanda Staniloiu se alatura Miscarii Fundatiilor Comunitare, ca director executiv al Federatiei Fundatiile Comunitare din Romania FFCR), potrivit unui comunicat trimis redactiei. Domnia sa a fost purtator de cuvant al Ministerului Muncii si al biroului Bancii Mondiale la Bucuresti.

Cum vad agentiile internationale de stiri lupta politica din Romania: Bataiosul Victor Ponta, cu o morala elastica, si civilizatul Klaus Iohannis

Cum vede France-Presse lupta pentru prezidentiale din Romania: Victor Ponta, un prim ministru favorit, dar cu o morala considerata elastica, si Klaus Iohannis, complet atipic pe scena politica romaneasca. Associated Press, citata de agentia Mediafax, ii descrie pe cei doi adversari drept bataiosul Victor Ponta si civilizatul Klaus Iohannis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )