Libnet.ro
UNICEF

09:30

Klaus Iohannis condamna atacurile de la Copenhaga: Romania isi reafirma sprijinul fata de lupta impotriva terorismului

B1 B1,
Klaus Iohannis condamna atacurile de la Copenhaga: Romania isi reafirma sprijinul fata de lupta impotriva terorismului

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa atacurile din capitala daneza. Seful statului condamna cu fermitate atacurile teroriste de la Copenhaga, potrivit unui comunicat al Administratiei. continuă pe B1

Klaus Iohannis condamna atacurile de la Copenhaga: Romania isi reafirma sprijinul fata de lupta impotriva terorismului

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa atacurile din capitala daneza. Seful statului condamna cu fermitate atacurile teroriste de la Copenhaga, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Klaus Iohannis condamna atacurile teroriste de la Copenhaga: Toleranta fata de credintele religioase ale popoarelor trebuie sa fie respectata si cultivata atat in presa cat si in discursurile publice.

Presedintele Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacurile teroriste de la Copenhaga, aratand totodata ca toleranta fata de credintele religioase ale popoarelor trebuie sa fie respectata si cultivata atat in presa cat si in discursurile publice, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Presedintie.

Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacurile de la Copenhaga

Presedintele Klaus Iohannis condamna atacurile din centrul capitalei daneze si reafirma sprijinul Romaniei in lupta impotriva terorismului, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Iohannis: Romania condamna atacurile de la Copenhaga

Presedintele Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacurile teroriste produse la Copenhaga si subliniaza ca Romania isi reafirma sprijinul fata de lupta impotriva terorismului.

Iohannis, dupa Consiliul European: Romania isi doreste sa adopte moneda unica europeana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca la reuniunea informala a Consiliului European a subliniat faptul ca Romania isi doreste sa adopte moneda europeana. El a precizat ca ultima tema.

Scrisoare deschisa a Diasporei catre presedintele Klaus Iohannis referitoare la problemele cu care se confrunta Romania

In cadrul unei receptii la Ambasada Romaniei din Paris organizata cu ocazia vizitei presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, liderului de la Palatul Cotroceni i-a fost inmanata, miercuri seara, o scrisoare deschisa de catre o reprezentanta a unui grup din Diaspora, textul referindu-se la problemele cu care se confrunta tara noastra.

Iohannis, dupa atacurile teroriste din Copenhaga: Toleranta fata de religii trebuie respectata

Presedintele Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacurile teroriste de la Copenhaga, aratand ca, dupa atentatele din luna ianuarie, de la Paris, sunt vizate din nou libertatea de expresie si diferentele.

Iohannis, dupa atacurile teroriste din Copenhaga: toleranta fata de credintele religioase trebuie respectata

Presedintele Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacurile teroriste de la Copenhaga, aratand ca, dupa atentatele din luna ianuarie, de la Paris, sunt vizate din nou libertatea de expresie si diferentele religioase, si ca toleranta fata.

Klaus Iohannis: Am subliniat in Consiliul European ca Romania doreste sa adopte moneda euro

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la finalul Consiliului European de la Bruxelles, ca a subliniat in cadrul reuniunii ca Romania isi doreste sa adopte moneda unica europeana si va urmari cu toata atentie acest proces de consolidare a uniunii.

Secretarul general NATO condamna atacurile de la Copenhaga

Secretarul general al NATO, norvegianul Jens Stoltenberg, a condamnat ferm, duminica, atacurile teroriste comise in weekend la Copenhaga asupra unei societati daneze libere si comunitatii evreiesti si a transmis condoleante familiilor victimelor, potrivit site-ului Aliantei, citat de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )