Libnet.ro
UNICEF

13:30

Klaus Iohannis, despre evenimentele de la Carei, de Ziua Armatei: Am fost asteptat de un careu de oficialitati care, in mare parte, nu s-au bucurat(VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre evenimentele de la Carei, de Ziua Armatei: Am fost asteptat de un careu de oficialitati care, in mare parte, nu s-au bucurat(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, sambata, la reuniunea Ligii Alesilor Locali, organizata de PNL in Bucuresti, ca la ceremoniile organizate, vineri, la Carei, de Ziua Armatei, oficialii PSD si membrii. continuă pe B1

IOHANNIS, DE ZIUA ARMATEI: Armata ramane pentru poporul roman un reper moral

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, la ceremoniile de Ziua Armatei din Parcul Carol, ca este esential ca angajamentul cu privire la cresterea bugetului pentru Aparare sa fie respectat, pentru ca aceasta initiativa a adus recunoasterea aliatilor si beneficii certe pentru securitatea Romaniei. Sunt mandru ca Armata Romaniei de astazi, demna de trecutul si de eroii ei, ramane, pentru poporul roman, un reper moral, o ancora de stabilitate si este privita cu multa incredere si acelasi respect atat in tara, cat si peste hotare, a spus Iohannis.

Iohannis, de Ziua Armatei: Dragi militari, sarbatoarea de azi va e dedicata voua. Va multumesc pentru toate sacrificiile dumneavoastra si va asigur de pretuirea tuturor romanilor! (VIDEO)

Ziua Armatei Romaniei este, in primul rand, o sarbatoare dedicata militarilor, celor care servesc tara cu daruire si spiritul datoriei implinite, a declarat presedintele Klaus Iohannis, aflat la Carei, la.

Klaus Iohannis a promulgat: intarirea Politiei. Initiativa legislativa a fost a PSD

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si sigurantei publice. Legea care prevede atributii extinse.

ZIUA ARMATEI: Presedintele Klaus Iohannis si premierul demis Viorica Dancila participa la ceremoniile organizate la Bucuresti, Satu Mare si Carei. Restrictii de circulatie in Capitala

Ziua Armatei Romaniei va fi sarbatorita, vineri, 25 octombrie, printr-o serie de evenimente organizate la Bucuresti, Satu Mare si Carei. Presedintele Klaus Iohannis va participa,in Parcul Carol I d.

Klaus Iohannis, de Ziua Armatei: Apartenenta la NATO, la UE si amplificarea Parteneriatului Strategic cu SUA confera Romaniei cel mai inalt grad de securitate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, vineri, in discursul pe care l-a sustinut in cadrul ceremoniei organizate in Capitala cu prilejul Zilei Armatei Romaniei, ca apartenenta tarii noastre la NATO, la Un.

Iohannis, de Ziua Armatei: Sunt mandru ca Armata Romaniei ramane o ancora de stabilitate

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, la ceremoniile de Ziua Armatei din Parcul Carol, ca e.

Orban, deranjat ca nu a fost invitat la evenimentele dedicate Zilei Armatei si acuza PSD

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, vineri, ca nu a primit nicio invitatie oficiala de a participa la evenimentele organizate de Ziua Armatei Romane si a spus ca regreta acest lucru, transmite Agerpres.

Ziua Armatei Romaniei. Manifestari in principalele garnizoane din tara si in bazele din strainatate. Klaus Iohannis: Aceasta aniversare are o semnificatie profunda

Ziua Armatei Romaniei, marcata pe 25 octombrie, va fi sarbatorita printr-o serie de manifestari organizate in principalele garnizoane din tara, in statele in care Romania are acreditati atasati ai.

Manifestari organizate in tara pentru a marca Ziua Armatei. Sindicalistii anunta protest in Piata Victoriei.Restrictii de circulatie

Ziua Armatei Romaniei, celebrata anual in 25 octombrie, va fi sarbatorita printr-o serie de manifestari organizate in principalele garnizoane din tara, in statele in care Romania are acreditati atasati ai apararii si in bazele militare din teatrele de operatii unde sunt dislocati militarii romani. Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate anunta un miting de protest in fata Guvernului.

Ludovic Orban: Nu am primit nicio invitatie oficiala sa particip la Ziua Armatei si regret

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca nu a primit nicio invitatie oficiala de a participa la evenimentele organizate de Ziua Armatei Romane si a spus ca regreta acest lucru. As vrea sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )