Libnet.ro
UNICEF

23:00

ZIUA ARMATEI: Presedintele Klaus Iohannis si premierul demis Viorica Dancila participa la ceremoniile organizate la Bucuresti, Satu Mare si Carei. Restrictii de circulatie in Capitala

B1 B1,
ZIUA ARMATEI: Presedintele Klaus Iohannis si premierul demis Viorica Dancila participa la ceremoniile organizate la Bucuresti, Satu Mare si Carei. Restrictii de circulatie in Capitala

Ziua Armatei Romaniei va fi sarbatorita, vineri, 25 octombrie, printr-o serie de evenimente organizate la Bucuresti, Satu Mare si Carei. Presedintele Klaus Iohannis va participa,in Parcul Carol I d. continuă pe B1

Imagini cu presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, la ceremonia de intronare a imparatului Japoniei

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, au participat marti, la Tokyo, la ceremonia de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei. Seful statului roman a fost imbracat in frac, iar sot.

Viorica Dancila: Sunt singurul contracandidat care conteaza pentru Klaus Iohannis

Premierul demis Viorica Dancila, candidat al PSD la alegerile prezidentiale, a declarat miercuri, la Suceava, ca este singurul candidat care conteaza in lupta electorala pentru presedintele Klaus Iohannis, la.

Premierul demis Viorica Dancila, intrebata daca va majora valoarea salariului minim prin Hotarare de Guvern: Categoric da!

Presedintele PSD, Viorica Dancila, spune ca executivul va majora in mod categoric valoarea salariului minim, prin Hotarare de Guvern, aceasta catalogand drept un gest incalificabil si socant gestul lui Ludovic Orban de a soma Guvernul demis sa nu faca acest lucru.

IOHANNIS, DE ZIUA ARMATEI: Armata ramane pentru poporul roman un reper moral

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, la ceremoniile de Ziua Armatei din Parcul Carol, ca este esential ca angajamentul cu privire la cresterea bugetului pentru Aparare sa fie respectat, pentru ca aceasta initiativa a adus recunoasterea aliatilor si beneficii certe pentru securitatea Romaniei. Sunt mandru ca Armata Romaniei de astazi, demna de trecutul si de eroii ei, ramane, pentru poporul roman, un reper moral, o ancora de stabilitate si este privita cu multa incredere si acelasi respect atat in tara, cat si peste hotare, a spus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Avem nevoie de o Armata puternica, bine pregatita

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca mediul de securitate regional si global este intr-o continua schimbare, iar tara noastra are nevoie de o Armata puternica si bine pregatita, care sa continue sa contribuie la promovarea securitatii si stabilitatii in zona si la indeplinirea angajamentelor in cadrul NATO si la implementarea Politicii de Aparare si Securitate Comuna in Europa.

Viorica Dancila, mesaj de Ziua Armatei: Prin contributia militarilor nostri, Romania este nu doar un beneficiar al politicilor NATO, ci si un participant activ la indeplinirea obiectivelor de aparare

Premierul demis Viorica Dancila a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia Zilei Armatei Romane. Sefa Executivului a amintit ca, de 15 ani, tara noastra este un partener solid si apreciat al Aliantei.

Iohannis, de Ziua Armatei: Dragi militari, sarbatoarea de azi va e dedicata voua. Va multumesc pentru toate sacrificiile dumneavoastra si va asigur de pretuirea tuturor romanilor! (VIDEO)

Ziua Armatei Romaniei este, in primul rand, o sarbatoare dedicata militarilor, celor care servesc tara cu daruire si spiritul datoriei implinite, a declarat presedintele Klaus Iohannis, aflat la Carei, la.

Klaus Iohannis, de Ziua Armatei: Apartenenta la NATO, la UE si amplificarea Parteneriatului Strategic cu SUA confera Romaniei cel mai inalt grad de securitate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, vineri, in discursul pe care l-a sustinut in cadrul ceremoniei organizate in Capitala cu prilejul Zilei Armatei Romaniei, ca apartenenta tarii noastre la NATO, la Un.

Iohannis, de Ziua Armatei: Sunt mandru ca Armata Romaniei ramane o ancora de stabilitate

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, la ceremoniile de Ziua Armatei din Parcul Carol, ca e.

Dancila: ii lansez si de aici, de la Falticeni, provocarea lui Klaus Iohannis sa vina la o dezbatere unu-la-unu!

Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale, vrea o dezbatere electorala unu-la-unu cu presedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL. ii lansez si de aici, de la Falticeni, provocarea lui Klaus Iohannis .

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )