Libnet.ro
UNICEF

20:00

Klaus Iohannis, despre exploziile de la Bruxelles: Suntem ingroziti!

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre exploziile de la Bruxelles: Suntem ingroziti!

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, marti dimineata, dupa exploziile din aeroportul de la Bruxelles. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, vizita in Turcia. Discutiile cu Erdogan despre colaborarea in cadrul NATO si in domeniul militar

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, in perioada 22 - 24 martie, o vizita de stat in Turcia, la Istanbul si Ankara. Klaus Iohannis are programate intalniri cu omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan si cu premierul Ahmet Davutoglu. Discutiile vor viza o serie de teme ale agendei bilaterale, regionale, internationale si de securitate, precum cooperarea economica, colaborarea in cadrul NATO si in domeniul militar, aspecte privind dialogul UE-Turcia, cu accent pe problemele migratiei, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a plecat Turcia. Dan Mihalache nu face parte din delegatie. Surse: Si-a luat concediu

Presedintele Klaus Iohannis a plecat, marti, in Turcia, pentru trei zile, urmand sa se intalneasca cu omologul sau turc Recep Tayyip Erdo287;an, dar si cu seful Guvernului Ahmet Davuto287;lu, temele de discutie fiind axate in jurul subiectului crizei migratiei, precum si a consolidarii relatiei intre Bucuresti si Ankara.

Klaus Iohannis, vizita in Turcia

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, in perioada 22 - 24 martie, o vizita de stat in Republica Turcia, la Istanbul si Ankara, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis: Daca se confirma ipoteza unui atentat, este un eveniment care ne arata ca terorismul a ramas in inima Europei

Klaus Iohannis a declarat, marti dimineata, ca daca se confirma ipoteza unui atentat, atunci este un eveniment care ne arata ca terorismul a ramas in inima Europei, subliniind faptul ca solidaritatea trebuie sa ramana un lucru foarte important. Vizibil emotionat, Iohannis a facut aceste declaratii in deschiderea unui eveniment dedicat francofoniei.

Klaus Iohannis: Terorismul a ramas in inima Europei. Suntem extrem de ingrijorati

Exploziile care au avut loc in aceasta dimineata la Bruxelles reprezinta o tragedie cutremuratoare pentru Belgia si pentru intreaga Europa. Transmit condoleante si imi exprim.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )