Libnet.ro
UNICEF

23:00

Klaus Iohannis, despre obligativitatea purtarii mastii in Romania, inclusiv in spatii deschise: Daca expertii ar recomanda asa ceva, eu sunt de acord (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre obligativitatea purtarii mastii in Romania, inclusiv in spatii deschise: Daca expertii ar recomanda asa ceva, eu sunt de acord (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seara ca daca specialistii vor decide ca este necesar ca masca de protectie sa fie purtata in aer liber si in locurile mai putin aglomerate, el va sustine. continuă pe B1

Autoritatile din Giurgiu impun obligativitatea purtarii mastii de protectie in unele spatii deschise

Autoritatile din judetul Giurgiu au votat, marti, masuri restrictive al caror rol este acela de prevenire a raspandirii COVID-19, printre acestea numarandu-se obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatii deschise, fiind exceptati copiii mici si persoanele care fac efort fizic intens.

Klaus Iohannis, despre posibila interzicere a circulatiei dintr-o localitate in alta: Pe masura ce rata infectarii va creste este destul de probabil sa apara noi si noi restrictii (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de miercuri, 7 octombrie, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat daca, in ultimele luni, in Romania s-ar putea impune masuri mai stricte, inclusiv cele extreme, precum.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE TESTAREA PENTRU COVID-19: Nu am fost niciodata in situatia ca medicii sa-mi recomande acest test

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, astazi, ca nu s-a testat pentru coronavirus deoarece nu a fost niciodata in situatia ca medicii sa-i recomande sa faca acest lucru.

Klaus Iohannis, despre strategia nationala de aparare a tarii: Inamicul probabil nu va mai veni cu tancul, ci cu dezinformarea, nu o sa vina cu arme de foc, ci cu atacuri de tip cyber

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este nevoie de modernizarea legislatiei privind strategia nationala de aparare a tarii, precizand ca nimeni nu se asteapta la izbucnirea unui razboi de tipul celor.

Primul oras din Romania care impune obligativitatea purtarii mastii la 100 de metri in jurul scolilor

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati a decis sambata ca, incepand de luni, purtarea mastii de protectie pe o raza de 100 de metri in jurul unitatilor de invatamant din judet este.

Klaus Iohannis, despre o posibila legatura intre alegerile locale si numarul mare de cazuri de COVID-19: Nu cred, dar e posibil ca in unele localitati sa aiba legatura cu petrecerile organizate dupa (VIDEO)

Intrebat daca organizarea alegerilor locale, ce au avut loc in urma cu 10 zile, la data de 27 septembrie, ar fi putut avea legatura cu acasta crestere a numarului de cazuri de COVID-19, presedintele Klaus.

KLAUS IOHANNIS: Romania a cunoscut in ultima saptamana cea mai mare crestere a numarului de cazuri de la debutul pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca Romania a avut, in ultima saptamana, cea mai mare crestere a numarului de cazuri de la debutul pandemiei COVID-19, cifrele fiind extrem de ingrijoratoare.

Klaus Iohannis: Sanatatea publica e amenintata de COVID-19, iar politica romaneasca e amenintata de PSD

In cadrul conferintei de presa sustinute miercuri la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a precizat ca lupta pe doua fronturi cel politic si cel al sanatatii. Klaus Iohannis, despre.

VIDEO Klaus Iohannis, la Ziua Unitatii Germane: Romania reprezinta un partener solid si de incredere al Germaniei in spatiul central si sud-est european

Romania reprezinta un partener solid si de incredere al Germaniei in spatiul central si sud-est european si ramane un partener apropiat pentru indeplinirea obiectivului Presedintiei germane a Consiliului Uniunii Europene de consolidare a proiectului european, a afirmat luni presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Ziua Unitatii Germane, eveniment organizat de Ambasada Berlinului la Bucuresti la 30 de ani de la reunificarea poporului german.

Klaus Iohannis: Autoritatile vor reactiona local si regional Nu este nevoie sa inchidem toata tara daca exista focare semnificative intr-un anumit numar de judete (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a discutat in timpul conferintei de presa de miercuri, 7 octombrie despre restrictiile impuse recent in Romania si respectarea acestora. Mai mult decat atat, acesta a facut apel la.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )