Libnet.ro
UNICEF

09:45

Klaus Iohannis: Sanatatea publica e amenintata de COVID-19, iar politica romaneasca e amenintata de PSD

B1 B1,
Klaus Iohannis: Sanatatea publica e amenintata de COVID-19, iar politica romaneasca e amenintata de PSD

In cadrul conferintei de presa sustinute miercuri la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a precizat ca lupta pe doua fronturi cel politic si cel al sanatatii. Klaus Iohannis, despre. continuă pe B1

Iohannis: Sanatatea publica e amenintata de COVID-19, iar politica romaneasca e amenintata de PSD. Trebuie sa ne adresam si intr-o parte si in cealalta

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat miercuri intr-o conferinta de presa despre faptul ca la ultimele sale iesiri publice a vorbit mai mult despre temele electorale si critice la PSD decat despre teme legate de pandemie. Seful Statului a explicat ca sanatatea publica e amenintata de COVID-19 iar politica romaneasca e amenintata de PSD.

Iohannis, intrebat despre atentia sa pentru temele electorale: Sanatatea publica e amenintata de COVID, politica e amenintata de PSD. Sunt doua pericole

Sanatatea publica este amenintata de COVID, iar politica romaneasca este amenintata de PSD, a declarat miercuri Klaus Iohannis, intrebat despre atentia pe care a acordat-o PSD si temelor electorale, in conditiile in care saptamana trecuta in Romania erau deja peste 2. 000 de cazuri de coronavirus. Presedintele a spus ca PSD si COVID sunt doua pericole si trebuie sa ne adresam in ambele parti.

Klaus Iohannis: Cu cat mai repede sunt introduse si respectate restrictiile, cu atat mai rapid isi produc efectele

Klaus Iohannis a atras atentia, miercuri, ca situatia este critica in Romania si romanii au de facut o alegere fundamentala - trebuie sa aleaga intre drumul care duce la o explozie de cazuri si supraaglomerarea spitalelor sau cel al vietii sociale si al unei economii functionale.

KLAUS IOHANNIS: Mandatul Parlamentului nu poate fi prelungit prin lege; unii parlamentari nu se mai satura

Mandatul Parlamentului nu poate fi prelungit prin lege, a declarat, astazi, presedintele Klaus Iohannis, adaugand ca unii parlamentari nu se mai satura si vor sa mai ramana un pic acolo.

KLAUS IOHANNIS: Abordarea politica este una, abordarea publica in situatia de pandemie trebuie sa fie una aplicata

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, astazi, la Palatul Cotroceni, despre diferenta dintre abordarea politica si cea a autoritatilor, legata de combaterea pandemiei COVID-19.

Klaus Iohannis, conferinta de presa, de la ora 18,00

Presedintele Klaus Iohannis sustine miercuri, de la ora 18:00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, intr-un context marcat de avansul epidemiei de coronavirus.

Klaus Iohannis reitereaza faptul ca nu a fost testat niciodata pentru Covid-19: Nu am fost in situatia aceasta. Chiar daca ar fi o persoana bolnava, pericolul e redus aproape la zero pentru ca pastrez distanta si port masca (VIDEO)

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni, ocazie cu care a reiterat faptul ca nu a fost testat niciodata pentru COVID-19, intrucat nu s-a.

Klaus Iohannis: Economia isi va reveni mai repede daca vor exista din partea Guvernului mai multe stimulente

Klaus Iohannis a sustinut miercuri, 7 octombrie, o conferinta de presa in cadrul careia a vorbit despre noul record de infectare cu COVID-19 la nivel national. Presedintele Romaniei crede ca economia isi va.

Klaus Iohannis: Nu intentionez sa dau serviciilor secrete atributii in domeniul urmaririi penale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, intr-o conferinta de rpesa sustinuta la Palatul Cotroceni, despre una dintre prioritatile strategice anuntate dupa sedinta CSAT de marti, 6 octombrie 2020, ma.

Klaus Iohannis: Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc. Nu putem functiona cu un Parlament fara puteri depline. Actul de votare, in sine, nu e mai periculos decat mersul la paine (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca alegerile parlamentare din 6 decembrie trebuie sa aiba loc, precizand ca daca numarul cazurilor de coronavirus va continua sa creasca, atunci campania electorala va.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )