Libnet.ro
UNICEF

22:30

Klaus Iohannis, despre o posibila legatura intre alegerile locale si numarul mare de cazuri de COVID-19: Nu cred, dar e posibil ca in unele localitati sa aiba legatura cu petrecerile organizate dupa (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre o posibila legatura intre alegerile locale si numarul mare de cazuri de COVID-19: Nu cred, dar e posibil ca in unele localitati sa aiba legatura cu petrecerile organizate dupa (VIDEO)

Intrebat daca organizarea alegerilor locale, ce au avut loc in urma cu 10 zile, la data de 27 septembrie, ar fi putut avea legatura cu acasta crestere a numarului de cazuri de COVID-19, presedintele Klaus. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre posibila interzicere a circulatiei dintr-o localitate in alta: Pe masura ce rata infectarii va creste este destul de probabil sa apara noi si noi restrictii (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de miercuri, 7 octombrie, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat daca, in ultimele luni, in Romania s-ar putea impune masuri mai stricte, inclusiv cele extreme, precum.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE TESTAREA PENTRU COVID-19: Nu am fost niciodata in situatia ca medicii sa-mi recomande acest test

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, astazi, ca nu s-a testat pentru coronavirus deoarece nu a fost niciodata in situatia ca medicii sa-i recomande sa faca acest lucru.

Klaus Iohannis, despre obligativitatea purtarii mastii in Romania, inclusiv in spatii deschise: Daca expertii ar recomanda asa ceva, eu sunt de acord (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seara ca daca specialistii vor decide ca este necesar ca masca de protectie sa fie purtata in aer liber si in locurile mai putin aglomerate, el va sustine.

Klaus Iohannis, despre strategia nationala de aparare a tarii: Inamicul probabil nu va mai veni cu tancul, ci cu dezinformarea, nu o sa vina cu arme de foc, ci cu atacuri de tip cyber

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este nevoie de modernizarea legislatiei privind strategia nationala de aparare a tarii, precizand ca nimeni nu se asteapta la izbucnirea unui razboi de tipul celor.

Iohannis neaga o legatura intre organizarea alegerilor locale si cresterea cazurilor de infectari si da vina pe petreceri

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri intr-o conferinta de presa ca nu crede ca exista o legatura intre organizarea alegerilor locale si cresterea alarmanta a numarului de infectari cu COVID-19. Acesta a adaugat ca de vina ar fi petrecerile ilegale care au avut loc dupa alegerile locale.

Klaus Iohannis a facut anuntul categoric. Ce se intampla cu alegerile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri intr-o conferinta de presa, ce se va intampla cu alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cu cat am putea sa le amanam? Ce se intampla cu alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 Seful statului a anuntat miercuri ca alegerile parlamentare din 6 decembrie trebuie sa aiba loc. El sustine ca .

Klaus Iohannis: Sanatatea publica e amenintata de COVID-19, iar politica romaneasca e amenintata de PSD

In cadrul conferintei de presa sustinute miercuri la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a precizat ca lupta pe doua fronturi cel politic si cel al sanatatii. Klaus Iohannis, despre.

CURS-Avangarde, comentariu despre rezultatele exit-poll de la alegerile locale. Precizari metodologice si o analiza comparativa cu datele BEC (DOCUMENT)

CURS-Avangarde au facut o serie de precizari cu privire la rezultatele exit-poll-urilor pe care le-au efectuat pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020. Cu aceasta ocazie, printre altele, institutele au.

Victor Ponta: Klaus Iohannis a zis clar ca alege votul in dauna sanatatii. La alegerile parlamentare, romanii pot sanctiona modul in care Guvernul PNL a gestionat epidemia de coronavirus

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a declarat, miercuri seara, ca avem tot mai multe infectari cu coronavirus raportate deoarece nu s-au amanat alegerile locale. El a precizat ca nu atat scutinul in sine a .

KLAUS IOHANNIS: Alegerile trebuie sa aiba loc. Nu putem sa continuam fara un Parlament cu puteri depline

Alegerile parlamentare, programate pe 6 decembrie, trebuie sa aiba loc, deoarece este nevoie de un Parlament cu puteri depline, a afirmat, astazi, la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )