Libnet.ro
UNICEF

22:30

Klaus Iohannis: Domnul Coldea ramane adjunct al SRI. Nu exista din partea mea o intentie de schimbare brusca

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: Domnul Coldea ramane adjunct al SRI. Nu exista din partea mea o intentie de schimbare brusca

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, in aceasta seara, intr-un interviu pentru Digi 24, despre numirea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, dar si despre actualul director interimar al serviciului, Florian Coldea. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Florian Coldea ramane adjunct al SRI. Nu exista o intentie de schimbare brusca

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in cadrul unui interviui acordat Digi24, ca seful interimar al SRI va ramane adjunct in cadrul Serviciului. Domnul Coldea e adjunct al SRI si ramane adjunct al SRI. Nu.

Klaus Iohannis, la Digi 24: Domnul Coldea ramane adjunct al SRI. Nu exista din partea mea o intentie de schimbare brusca

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, joi seara, intr-un interviu pentru Digi 24, despre numirea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, dar si despre actualul director interimar al serviciului, Florian Coldea. Totodata, seful statului a criticat Guvernul pentru proiectul de Cod Fiscal si a vorbit despre schimbarea majoritatii parlamentare.

Iohannis: Coldea ramane la SRI. Reactia Elenei Udrea

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, intr-un interviu pentru Digi 24, ca Florian Coldea va ramane in SRI.

Iohannis: Coldea ramane la SRI

Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu pentru Digi 24, ca propunerea lui pentru sefia SRI nu a fost contestata de niciun lider politic.

Eduard Hellvig, dupa ce Klaus Iohannis l-a propus la sefia SRI: Sunt necesare combaterea coruptiei si dezvoltarea capacitatilor de aparare a securitatii nationale

Eduard Hellvig, propunerea presedintelui Klaus Iohannis pentru preluarea conducerii SRI, a declarat ca este onorat de increderea pe care acesta i-a acordat-o, mentionand ca exista doua prioritati in ceea ce.

Surse: Klaus Iohannis il va propune pe Eduard Hellvig la sefia SRI. UNPR il sustine pe liberal

UPDATE: Potrivit unor surse, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea, UNPR, il va sustine pe Eduard Hellvig la votul din Parlament pentru preluarea sefiei SRI. Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa il.

Iohannis, despre Coldea: Nu exista din partea mea sau a lui Hellvig o intentie de schimbare brusca

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Digi 24, despre o posibila schimbare din functie a actualului director adjunct al SRI, Florian Coldea, ca nu exista, cel putin din partea sa sau a celui propus pentru sefia Serviciului, Eduard Hellvig, o intentie de schimbare brusca.

Ponta: Nu am o relatie tocmai buna cu domnul Coldea. Nu suntem prieteni, asa cum sunt cu domnul Maior

Victor Ponta a fost intrebat de Ion Cristoiu, intr-o emisiune la B1TV, daca este adevarat ca s-a laudat, in timpul campaniei electorale, ca in cazul in care va ajunge sef al statului il va da afara pe Florian Coldea din conducerea SRI. Ponta si-a cautat vorbele cateva secunde, dupa care a raspuns ca a avut doar o relatie institutionala cu Coldea. De asemenea, Ponta a recunoscut ca este prieten cu fostul director al SRI, George Maior.

Klaus Iohannis il propune oficial pe Eduard Hellvig la sefia SRI: Reprezinta garantia unui parcurs de europenizare pentru SRI. Despre SIE discutam altadata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, in cadrul unei declaratii de presa de la Palatul Cotroceni, ca a decis sa il propuna pe liberalul Eduard Hellvig in fruntea SRI, asa cum se zvonea in presa cu.

Un zalauan, sef peste secretele romanilor. Eduard Hellvig, propunerea lui Klaus Iohannis pentru sefia SRI

Zalauanul Eduard Hellvig este propunerea lui Klaus Iohannis pentru sefia Serviciului Roman de Informatii. Pentru a ocupa functia de director al SRI, el trebuie sa treaca, insa, de votul celor doua camere reunite ale Parlamentului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2894 seconds )