Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis il propune oficial pe Eduard Hellvig la sefia SRI: Reprezinta garantia unui parcurs de europenizare pentru SRI. Despre SIE discutam altadata (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis il propune oficial pe Eduard Hellvig la sefia SRI: Reprezinta garantia unui parcurs de europenizare pentru SRI. Despre SIE discutam altadata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, in cadrul unei declaratii de presa de la Palatul Cotroceni, ca a decis sa il propuna pe liberalul Eduard Hellvig in fruntea SRI, asa cum se zvonea in presa cu. continuă pe B1

Surse: UNPR il va sustine pe liberalul Eduard Hellvig la sefia SRI

UNPR, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea, il va sustine pe liberalul Eduard Hellvig la votul din Parlament pentru preluarea sefiei SRI, potrivit unor surse citate de B1 TV. UPDATE: Deputatul UNPR Eugen Nicolicea a declarat, intr-o interventie la B1 TV, ca nu s-a discutat in interiorul partidului despre nominalizarea facuta de Klaus Iohannis la sefia SRI, dar ca UNPR va sustine toate initiativele pozitive ale presedintelui.

Surse: UNPR il sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI. Ponta: Decidem la partid

Partidul vicepremierului Gabriel Oprea, UNPR, va sustine in Parlament numirea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, potrivit unor surse citate de B1 TV.

Surse: Klaus Iohannis il va propune pe Eduard Hellvig la sefia SRI. UNPR il sustine pe liberal

UPDATE: Potrivit unor surse, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea, UNPR, il va sustine pe Eduard Hellvig la votul din Parlament pentru preluarea sefiei SRI. Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa il.

Eduard Hellvig, dupa ce Klaus Iohannis l-a propus la sefia SRI: Sunt necesare combaterea coruptiei si dezvoltarea capacitatilor de aparare a securitatii nationale

Eduard Hellvig, propunerea presedintelui Klaus Iohannis pentru preluarea conducerii SRI, a declarat ca este onorat de increderea pe care acesta i-a acordat-o, mentionand ca exista doua prioritati in ceea ce.

Surse: UNPR il sustine pe liberalul Eduard Hellvig la sefia SRI

UPDATE: Klaus Iohannis a anuntat in mod oficial ca il propune pe Eduard Hellvig la sefia SRI. Detalii AICI)UPDATE: Potrivit unor surse, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea, UNPR, il va sustine pe.

Udrea si Basescu sar la gatul lui Iohannis pentru numirea lui Hellvig la sefia SRI: Este omul lui Voiculescu

Fostul presedinte Traian Basescu si fosta sa colaboratoare Elena Udrea, aflata acum in arest la domiciliu, au criticat vehement numirea lui Eduard Hellvig in fruntea SRI, pe motiv ca acesta ar fi omul lui Voiculescu.

Klaus Iohannis: Florian Coldea ramane adjunct al SRI. Nu exista o intentie de schimbare brusca

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in cadrul unui interviui acordat Digi24, ca seful interimar al SRI va ramane adjunct in cadrul Serviciului. Domnul Coldea e adjunct al SRI si ramane adjunct al SRI. Nu.

Traian Basescu, pe Facebook: Premierul de la Grivco reuseste sa nominalizeze pentru sefia SRI un om al lui Voiculescu. Socant!

Fostul sef al statului Traian Basescu a postat, joi seara, pe pagina sa de Facebook un mesaj referitor la desemnarea de catre presedintele Klaus Iohannis a lui Eduard Hellvig pentru functia de director al SRI. Premierul de la Grivco reuseste sa nominalizeze pentru sefia SRI un om al lui Voiculescu. Socant !!!, a scris Basescu.

Klaus Iohannis: Domnul Coldea ramane adjunct al SRI. Nu exista din partea mea o intentie de schimbare brusca

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, in aceasta seara, intr-un interviu pentru Digi 24, despre numirea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, dar si despre actualul director interimar al serviciului, Florian Coldea.

Eduard Hellvig, propus de Iohannis sef la SRI: Sper ca si membrii Parlamentului ma vor considera potrivit pentru a indeplini aceasta responsabilitate

Liberalul Eduard Hellvig, anuntat de presedintele Klaus Iohannis drept propunerea sa pentru sefia Serviciului Roman de Informatii SRI), afirma intr-o postare pe Facebook ca este onorat de increderea acordata de seful statului si ca spera ca, la randul lor, membrii Parlamentului il vor considera potrivit pentru a indeplini aceasta responsabilitate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )