Libnet.ro
UNICEF

19:30

Klaus Iohannis a facut o baie de multime la Iasi, fotografiidu-se si vorbind cu oamenii

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis a facut o baie de multime la Iasi, fotografiidu-se si vorbind cu oamenii

Presedintele Klaus Iohannis a facut o baie de multumie, sambata, la Iasi, unde a participat la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii, el fiind bine primit de ieseni, care s-au fotografiat si au vorbit cu seful statului si i-au spus sa nu-i dezamageasca si sa termine cu coruptia, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis si Victor Ponta participa, la Iasi, la evenimentele dedicate Unirii Principatelor

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta participa, sambata, la Iasi la evenimentele dedicate Unirii Principatelor. in acest weekend, Iasiul a devenit capitala politica a Romaniei. Klaus Iohannis,.

Cine este si cum gandeste cel mai important om de langa Klaus Iohannis. Un autoportret facut in sapte ani de postari pe blog

Dan Mihalache a fost introdus la intalnirea cu Victoria Nuland drept seful administratiei prezidentiale, iar la intalnirile de la Bruxelles - Comisia Europeana si NATO - a stat mereu lipit de presedinte. Mihalache s-a conturat deja drept unul dintre cei mai influenti oameni din echipa lui Klaus Iohannis, cuvantul sau parand sa cantareasca greu la Cotroceni. Prin urmare, merita cercetat cu mai multa atentie cum gandeste, cine sunt mentorii lui politici, unde s-a format si care sunt valorile in care crede. Informatii relevante furnizeaza chiar Mihalache. Le-am cules cu penseta parcurgand integral toate textele cateva zeci/sute) publicate pe blogul sau, deschis in 21 iunie 2007, unde a publicat, cu mici intreruperi, pana in data de 17 august 2014. Mihalache spune acolo, cu sau fara voie, o multime despre el.

Discursul lui Klaus Iohannis, de la Iasi, cu ocazia Unirii Principatelor: Sa nu traim cu iluzia ca atunci a fost usor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Iasi, de Ziua Unirii Principatelor, ca in spatele unitatii si solidaritatii unei natiuni trebuie sa stea responsabilitatea fiecaruia, dar mai cu seama a clasei politice.

VIDEO Klaus Iohannis si Victor Ponta participa la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii de la Iasi/ Ponta a fost huiduit de un grup de persoane

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, mai multi ministri si parlamentari participa, sambata dimineata, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi, la care asista cateva mii de persoane, transmite Mediafax. Cei doi s-au prins impreuna in Hora Unirii, dupa ce au sustinut si cate o alocutiune, iar Victor Ponta a fost huiduit de un grup de persoane cand a fost invitat pe scena, potrivit ziaruldeiasi. ro.

VIDEO Klaus Iohannis si Victor Ponta au participat la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii de la Iasi/ Ponta a fost huiduit de un grup de persoane

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, mai multi ministri si parlamentari au participat, sambata dimineata, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi, la care au asistat cateva mii de persoane, transmite Mediafax. Cei doi s-au prins impreuna in Hora Unirii, dupa ce au sustinut si cate o alocutiune, iar Victor Ponta a fost huiduit de un grup de persoane cand a fost invitat pe scena, potrivit ziaruldeiasi. ro.

Klaus Iohannis, la Iasi: Cu incredere in prezent sa fim, oriunde ne-am afla, un popor al unitatii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Iasi, Ziua Unirii Principatelor Romane, ca Romania este astazi tara UE cu drepturi depline, si transmite sa fim, cu incredere in prezent, oriunde ne-am.

Klaus Iohannis, la Iasi: Lectia trecutului este puterea solidaritatii. Ideea de consens este puterea de a renunta la interese particulare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Iasi, de Ziua Unirii Principatelor Romane, ca in spatele unitatii si solidaritatii unei natiuni trebuie sa stea responsabilitatea fiecaruia, dar mai cu.

Klaus Iohannis va participa sambata la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii Principatelor

Presedintele Klaus Iohannis va participa sambata la ceremoniile organizate la Iasi cu ocazia implinirii a 156 ani de la Unirea Principatelor Romane, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului va.

Klaus Iohannis a dansat Hora Unirii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a dansat Hora Unirii impreuna cu alti politicieni prezenti la Iasi, dar si alaturi de simpli cetateni si de copii imbracati in straie populare.

Klaus Iohannis: Consensul inseamna renuntarea la interese particulare pentru a construi mari proiecte

Aflat la Iasi, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a tinut un discurs in care cuvintele de ordine au fost solidaritate, unire si consens. El .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )