Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohannis a felicitat perechea Florin Mergea/Horia Tecau, dupa partida de dublu castigata de Romania in Cupa Davis

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a felicitat perechea Florin Mergea/Horia Tecau, dupa partida de dublu castigata de Romania in Cupa Davis

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la plecarea de la Sala Transilvania din Sibiu, unde a asistat la partida de dublu a intalnirii dintre Romania si Israel din Cupa Davis, ca meciul a fost foarte. continuă pe Antena3

Romania a invins Israelul, prin punctul reusit de perechea Mergea/Tecau

Perechea Florin Mergea/Horia Tecau a invins cuplul Bar Tzuf Botzer/Edan Leshem cu 6-3, 6-4, 6-4 si a adus punctul prin care echipa de tenis a Romaniei a castigat meciul cu Israelul 3-0), azi, in Sala Transilvania din Sibiu, in primul tur al Cupei Davis, Grupa I valorica a zonei Europa-Africa.

Romania s-a calificat in turul doi al Grupei I la Cupa Davis, dupa 6-3, 6-4, 6-4 cu Israel

Perechea Florin Mergea/Horia Tecau a invins, sambata, la Sibiu, scor 6-3, 6-4, 6-4, cuplul Bar Tzuf Botzer/Edan Leshem, in al treilea meci al intalnirii dintre Romania si Israel, astfel ca scorul general a.

Cupa Davis: Romania a castigat meciul cu Israel si va juca in turul doi al Grupei I

Perechea Florin Mergea/Horia Tecau a invins, sambata, la Sibiu, scor 6-3, 6-4, 6-4, cuplul Bar Tzuf Botzer/Edan Leshem, in al treilea meci al intalnirii dintre Romania si Israel. Scorul general a devenit.

Cupa Davis: Romania a castigat in fata Israelului si va juca in turul doi al Grupei I

Perechea Florin Mergea/Horia Tecau a invins, sambata, la Sibiu, scor 6-3, 6-4, 6-4, perchea Bar Tzuf Botzer/Edan Leshem, in al treilea meci al intalnirii dintre Romania si Israel, astfel ca scorul general a devenit 3-0 si sportivii romani au obtinut calificarea in turul doi al Grupei I a Cupei Davis.

Cupa Davis: Romania Israel 2-0, decisiv cu Mergea si Tecau la fileu. Slovacia are 2-0

Romania conduce cu scorul de 2-0 Israelul, dupa prima zi a intalnirii din prima runda a Grupei I Zona Euro/Africana a Cupei Davis. Meciul decisiv poate fi cel de la dublu, in care vor evolua Horia Tecau si Florin Mergea.

CUPA DAVIS: Florin Mergea: Ne putem gandi la Grupa Mondiala

Tenismenul Florin Mergea este increzator dupa victoria cu Israel si spune ca echipa Romaniei ar putea reveni in Grupa Mondiala a Cupei Davis, dar crede ca acest lucru poate fi realizat pas cu pas.

VIDEO UPDATE Presedintele Klaus Iohannis, la Cupa Davis de la Sibiu. Seful statului despre partida de tenis Romania-Israel: Foarte bun meci!

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Sala Transilvania din Sibiu, unde se desfasoarp partida de dublu din cadrul meciului de Cupa Davis, Romania-Israel. Seful statului asista la meci alaturi de prima doamna, Carmen Iohannis.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, la Cupa Davis de la Sibiu. Seful statului despre partida de tenis Romania-Israel: Foarte bun meci!

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, sambata, la Sala Transilvania din Sibiu, unde s-a desfasurat partida de dublu din cadrul meciului de Cupa Davis, Romania-Israel. Seful statului a asistat la meci alaturi de prima doamna, Carmen Iohannis.

Primul raport medical al lui Klaus Iohannis: Presedintele este apt medical pentru indeplinirea atributiilor functiei

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, prima evaluare a starii sale de sanatate de la preluarea mandatului. in urma analizelor, s-a aratat ca presedintele Iohannis este apt medical pentru indeplinirea.

Klaus Iohannis: Avem nevoie de un sistem de educatie adecvat meseriilor de viitor (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis considera ca Romania are nevoie de un sistem de educatie, care sa raspunda nevoilor reale de pe piata muncii. Iohannis s-a intalnit miercuri, la Cotroceni, cu o delegatie a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )