Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Avem nevoie de un sistem de educatie adecvat meseriilor de viitor (FOTO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Avem nevoie de un sistem de educatie adecvat meseriilor de viitor (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis considera ca Romania are nevoie de un sistem de educatie, care sa raspunda nevoilor reale de pe piata muncii. Iohannis s-a intalnit miercuri, la Cotroceni, cu o delegatie a. continuă pe B1

Radu Soviani, la Daily Income: Avem nevoie de FMI pentru a ne pazi de propria incompetenta

Analistul economic Radu Soviani este ingrijorat de calitatea proasta a previziunilor bugetare si spune ca avem nevoie de FMI pentru a ne pazi de propriile excese si vulnerabilitati. in 2006-2007, cand domnul T.

Primul raport medical al lui Klaus Iohannis: Presedintele este apt medical pentru indeplinirea atributiilor functiei

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, prima evaluare a starii sale de sanatate de la preluarea mandatului. in urma analizelor, s-a aratat ca presedintele Iohannis este apt medical pentru indeplinirea.

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis: Eu nu vreau sa mai fie un Guvern PNL sau al lui Iohannis ca nu a venit cu el de acasa

Premierul Victor Ponta a lansat duminica un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, in contextul in care seful statului a spus in repetate randuri ca isi doreste un Guvern al sau, un Guvern PNL. Eu nu vr.

Klaus Iohannis, cadou pentru Carmen: Ca pe vremea primului nostru 1 Martie (FOTO)

Klaus Iohannis i-a daruit sotiei sale, Carmen Iohannis, un buchet de ghiocei, cu ocazia zilei de 1 Martie. Presedintele spune ca e cel mai frumos martisor, mai ales ca i-l ofera sotiei sale de 25 de ani. Sunt.

Klaus Iohannis i-a daruit ghiocei sotiei sale: Ca pe vremea primului nostru 1 martie

Presedintele Klaus Iohannis i-a daruit sotiei sale, Carmen Iohannis, un buchet de ghiocei cu ocazia primei zi de primavara.

Primul raport medical al lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, prima evaluare a starii sale de sanatate de la preluarea mandatului, informeaza Administratia prezidentiala.

Klaus Iohannis si-a verificat starea de sanatate. Ce arata analizele medicale

Klaus Iohannis, si-a efectuat analizele medicale anuale la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila. Potrivit raportului medical, vizita medicala anuala a fost facuta de o comisie.

Klaus Iohannis a efectuat vizita medicala anuala; seful statului este apt medical pentru indeplinirea atributiilor functiei

Presedintele Klaus Iohannis si-a efectuat analizele medicale anuale la Spitalul Militar din Capitala si, potrivit raportului medical, seful statului este apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea atributiilor functiei, anunta un comunicat transmis miercuri de Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis si-a facut analizele medicale anuale. Cum sta presedintele cu sanatatea

Presedintele Klaus Iohannis si-a efectuat analizele medicale anuale, anunta Administratia Prezidentiala, care precizeaza ca acesta este apt pentru indeplinirea atributiilor functiei.

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului Raportul de activitate al CSAT pe anul 2014

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului Raportul de activitate al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pe anul 2014, care a fost aprobat in sedinta din 3 martie, a informat, miercuri, Administratia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )