Libnet.ro
UNICEF

22:15

Klaus Iohannis se va intalni cu Sorin Grindeanu, propunerea PSD -surse

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis se va intalni cu Sorin Grindeanu, propunerea PSD -surse

Presedintele Klaus Iohannis l-a chemat, joi, la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni, pe Sorin Grindenau, propus de PSD pentru functia de prim-ministru, pentru o intalnire inainte de a decide asupra acestei nominalizari, potrivit unor surse politice. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Iohannis a discutat, joi, cu Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE pentru functia de premier

UPDATE: Sorin Grindeanu, propus de PSD pentru functia de prim-ministru, a plecat de la Palatul Cotroceni, unde a avut o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis. Discutia a durat aproximativ jumatate.

Cine este Sorin Grindeanu, propunerea de premier a PSD. Cum raspunde la intrebarea daca are legatura cu serviciile secrete

Social-democratul Sorin Grindeanu, actual presedinte al Consiliului Judetean Timis, este propunerea PSD si ALDE pentru Palatul Victoria. in 2013, Grindeanu a urmat un Program postuniversitar de formare si dezvoltare profesionala in domeniul Stiinte Militare, Informatii si Ordine Publica la Academia Nationala de Informatii.

UPDATE Discutia dintre Klaus Iohannis si Sorin Grindeanu s-a terminat dupa jumatate de ora

Sorin Grindeanu, propunerea de premier a PSD, se afla la Palatul Cotroceni, pentru a avea o discutie cu presedintele Klaus Iohannis.

Nu l-as numi: Traian Basescu ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu il numeasca pe Sorin Grindeanu acuzand legaturile ale acestuia cu serviciile de securitate (VIDEO)

Traian Basescu a comentat in direct pentru B1TV anuntul nominalizarii lui Sorin Grindeanu ca premier din partea coalitiei PSD-ALDE. Fostul presedinte i-a cerut lui Klaus Iohannis sa nu accepte aceasta.

Cine este Sorin Grindeanu, noua propunerea de premier a PSD. Cum raspunde la intrebarea daca are legatura cu serviciile secrete

Social-democratul Sorin Grindeanu, actual presedinte al Consiliului Judetean Timis, este propunerea PSD si ALDE pentru Palatul Victoria. in 2013, Grindeanu a urmat un Program postuniversitar de formare si dezvoltare profesionala in domeniul Stiinte Militare, Informatii si Ordine Publica la Academia Nationala de Informatii, fiind si membru al Comisiei de control parlamentar al SRI in perioada 2013-2014, potrivit Romania Curata.

Fostul presedinte Emil Constantinescu, dupa ce Klaus Iohannis a respins propunerea de premier a PSD: Ma adresez tuturor factorilor politici implicati sa renunte la orgoliile personale si sa gaseasca o cale catre dialog si solidaritate

Fostul presedinte Emil Constantinescu sustine ca partidele politice si seful statului trebuie sa ajunga la un compromis onorabil, la o cale catre dialog si solidaritate pentru desemnarea unui premier, in contextul in care presedintele Klaus Iohannis a respins, marti, propunerea PSD - ALDE de a o numi sef al Guvernului pe Sevil Shhaideh.

Sorin Grindeanu, premierul propus de PSD, chemat la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis

Sorin Grindeanu, propunerea de premier a PSD, merge la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni, pentru a avea o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit Digi24.

Nominalizarea premierului, RUNDA A DOUA! Nicusor Dan: USR NU VOTEAZA GUVERNUL GRINDEANU (VIDEO)

Nicusor Dan a declarat, joi, pentru B1 TV, ca USR ramane partidul anti-sistem si ca nu va vota un Guvern condus de Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE pentru functia de premier. Nu vom vota un.

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, despre decizia lui Klaus Iohannis de a refuza s-o desemneze pe Sevil Shhaideh in functia de premier: Guvernul Romaniei nu trebuie transformat intr-un executiv personal

Presedintele interimar al Partidului National Liberal, Raluca Turcan, a salutat decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respinge propunerea aliantei ALDE - PSD pentru functia de premier. Turcan a mentionat ca viitorul Guvern trebuie ferit de orice fel de vulnerabilitati.

Care sunt sansele ca presedintele Klaus Iohannis sa fie suspendat de PSD-ALDE. Ce spun analistii si Constitutia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, il ameninta cu suspendarea pe presedintele Klaus Iohannis si il someaza sa explice motivele care au stat la baza refuzului lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier. Specialistii arata ca PSD nu va risca suspendarea presedintelui, demers anevoios, care cere timp si care ar arunca Romania in criza politica, ci va face o noua nominalizare de premier.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )